Møter Glimt i LSK-hallen

Fredag spilles årets første treningskamp på norsk jord - mot Bodø/Glimt i LSK-hallen.

Annonse:

Gultrøyene var fjorårets store overraskelseslag i norsk fotball og spilte seg frem til en sterk sølvmedalje i Eliteserien. Glimt slo Godset i begge seriekampene, samt 5-0 i en treningskamp i LSK-hallen på vinteren.

Nå er det dags for å måle krefter igjen og det blir spennende å se hvordan lagene står til hverandre denne gangen.

– Vi møter et godt lag, et ballsikkert lag som også er riktig dyktige på omstillinger. Derfor blir det både en test av vårt press-spill og hvordan vi selv er på ballen. Jeg gleder meg til kampen, sier Henrik Pedersen.

Vi er inne i en fase av oppkjøringen med mye trening og hard trening. Spesielt denne uka har vært tøff for gutta.

– Vi har trent hardt etter vi kom hjem fra Tyrkia og jeg har gitt spillerne dårlige forutsetninger foran denne matchen. Men det blir igjen en test av vår kultur. Det handler om å gjøre de beste ut av de forutsetningen vi til en hver tid har, sier Henrik.

Her er laget som starter:

Viljar Myhra, Lars Vilsvik, Niklas Gunnarsson, Duplexe Tchamba, Prosper Mendy, Johan Hove, Herman Stengel, Mikkel Maigaard - Kristoffer Tokstad, Lars-Jørgen Salvesen, Moses Mawa

Benken: Morten Sætra, Nico Mickelson, Sondre Fosnæss Hanssen, Jonathan Parr, Kreshnik Krasniqi, Janis Ikaunieks, Sebastian Pop, Halldor Stenevik, Mustapha Fofana, Marcus Mølvadgaard

Kampen starter klokken 14.30 og sendes direkte på dt.no

Annonse fra Eliteserien: