Møter Eik Tønsberg i 2. runde

Jonatan Braut Brunes sendte oss videre fra 1. runde i cupen i går - og i kveld ble det klart at FK Eik Tønsberg er neste hinder. Kampen spilles allerede førstkommende torsdag.

Annonse:
980x300.jpg

Hele cuprunden spilles torsdag 1. juni, og det blir dermed hele tre kamper for A-laget i kommende uke. Først venter Odd på Skagerak Arena mandag (2. pinsedag), før vi tar imot Haugesund på Marienlyst på søndag.

Vår kamp er valgt ut til å sendes på NRK, og har derfor avspark 20:00. De øvrige kampene i 2. runde spilles 18:00.

GodsetUnionen er forøvrig tidlig på ballen, og har allerede satt opp buss til Tønsberg. Oppmøte er 18:15 på Circle K på Strømsø, og prisen er 200 kroner. Mer informasjon og påmelding finner du her.

Det er unummerte billetter og våre supportere skal bruke nordre inngang, der de har eget felt. Billettene koster 150,- og kjøpes her.

FK Eik Tønsberg 871 er et allianseidrettslag slått sammen av FK Tønsberg og Eik Tønsberg. De spiller i dag i Norsk Tipping-ligaen, og var i samme avdeling som Team SIF i 2021. Så langt i årets sesong har de vunnet fem kamper og spilt én uavgjort, og står med 16 poeng av 18 mulige. I serieåpningen ble det blant annet 5-0-seier over Åskollen på Konnerud stadion.

I første runde var det i nettopp Tønsberg cupbomben smalt da de slo ut Sandefjord. Gjestene fra Eliteseren ledet 2-0, men hjemmelaget slo tilbake, utlignet på overtid og sørget for at det måtte avgjøres på straffesparkkonkurranse. Den endte 4-3 til Eik, som dermed tok seg videre til 2. runde og sendte Sandefjord ut av cupen.

Vi må forøvrig tilbake til 2003 for å finne sist gang vi møtte Eik Tønsberg i cupen, men FK Tønsberg møtte vi i 2015. Den gangen vant vi 5-0 foran 1 113 tilskuere på Tønsberg Gressbane, som forøvrig har kunstgress, etter scoringer av Bassel Jradi, Øyvind Storflor, Petter Vaagan Moen, Péter Kovács og Mohammed Abu. Av dagens spillere er det, ikke overraskende, kun Lars Vilsvik som spilte denne kampen, mens Gustav Valsvik satt på benken.

Slik spilles 2. runde

Skjervøy – Alta
Tromsdalen – Tromsø
Mjølner – HamKam
Junkeren – Bodø/Glimt
Melhus – Molde
Byåsen – Aalesund
Strindheim - Ranheim
Stjørdals/Blink – Rosenborg
Levanger – Kristiansund
Brattvåg – Hødd
Fjøra – Brann
Lysekloster - Sogndal
Fana – Åsane
Stord – Haugesund
Sotra – Sandnes Ulf
Vidar – Viking
Vard Haugesund – Bryne
Arendal – Jerv
Notodden – Odd
Halsen - Start
Eik Tønsberg - Strømsgodset
Ørn Horten – Fredrikstad
Gjøvik/Lyn - Kongsvinger
Gjelleråsen – KFUM
Ull/Kisa – Lillestrøm
Strømmen - Mjøndalen
Frigg – Sarpsborg 08
Bærum – Skeid
Lyn – Vålerenga
Grorud – Raufoss
Kjelsås – Stabæk
Kvik Halden - Moss

Trekning av 3. runde gjøres samme kveld klokken 22.00.

Annonse fra Eliteserien: