Møt Fabian og Tobias

Tobias Fjeld Gulliksen (17) og Fabian Holst-Larsen (16) spås en lys fremtid på fotballbanen. Vi lot unggutta fra Konnerud intervjue hverandre. Se innslaget her.

Annonse:

I treningskampen mot Vålerenga spilte begge gutta fra start. De som kan sin Strømsgodset-historier mener det aldri har skjedd at to spillere fra bydelen Konnerud har spilt sammen. Vi synes naturligvis det er utrolig morsomt, både for Tobias og Fabian og deres familier - og for Konnerud Idrettslag.

Nå 17 år gamle Tobias ble i 2019 den yngste SIF-spilleren siden Martin Ødegaard som har vært i kamptroppen i en eliteseriekamp. I fjor fikk han sin eliteseriedebut allerede i juni, 16 år og 355 dager gammel, før han snaue tre måneder senere fikk sin debut fra start i bortekampen mot Sandefjord.

Fabian, som fylte 16 år som sent som 30. desember, har trent fast med A-laget siden i fjor høst. I hjemmekampen mot Start i midten av oktober sørget han for at det nå er han som er den yngste SIF-spilleren som har vært i en tropp siden Ødegaard.

Høyrebacken har imponert med sin uredde og offensive spillestil, noe vi også fikk se da han spilte fra start i treningskampen mot Vålerenga.

Vi samlet Konnerud-gutta til en liten prat etter trening på Marienlyst. Da tok de like gjerne kommandoen selv og intervjuet hverandre. Det ble passe muntert. Se hele innslaget her.


Annonse fra Eliteserien: