Møt Ari Leifsson

Kun halvannen uke etter at Ari Leifsson (22) signerte for Strømsgodset brøt Korona-pandemien ut. I denne reportasjen prater islendingen om hvordan han har opplevd den første tiden i klubben og byen.

Annonse:

Den lovende midtstopperen fra Reykavik fikk en mildt sagt spesiell start på karrieren i Strømsgodset. Han hadde knapt rukket å bli kjent med nye lagkamerater før Korona-viruset stengte Norge ned.

Ari satt igjen på Comfort Hotel Union Brygge med stor usikkerhet om hva fremtiden ville bringe. Langt fra familie og venner på Island. Heldigvis var kjæresten hans i Drammen da Korona-pandemien brøt ut. Ari reiste også hjem til Island i en uke da spillerne tok ut ferie, noe som gjorde godt.

I ettertid ser Ari Leifsson tilbake på Korona-tiden som en god erfaring, der han fikk testet seg selv på flere områder - ikke minst mentalt og hvordan man håndterer alenetid. Ari fikk også god tid til å utforske sin nye hjemby.

Nå som fotballen ruller igjen har 22-åringen funnet seg godt til rette i både klubb og by. Han høster også lovord fra lagkamerater og trenere. Mannen som debuterte på A-landslaget til Island i januar har gjort et godt inntrykk. Og vice versa.

- Jeg har følt meg velkommen helt fra starten og laget og støtteapparatet har tatt godt vare på meg. Jeg er virkelig glad for å være her og jeg føler at vi tar steg hele veien, sier Ari.

I dette innslaget prater Ari Leifsson om den første tiden i Strømsgodset. Om hvordan han håndterte usikkerheten rundt Korona-situasjonen, om møtet med en ny klubb, ny by og en tøffere treningskultur enn han var vant med fra Island.

Se hele reportasjen her:


Annonse fra Eliteserien: