Klar for første kamp

Mustafa Abdellauoe (29) brygger gradvis opp formen på treningsleiren i Spania. Fredag får han sine første minutter i Godset-drakta.

Det er knyttet store forventninger til vår nye signering og supporterne gleder seg til å se Mos i Strømsgodset-drakt for aller første gang. Etter planen skal spissen spille en halvtime mot de russiske serielederne Lokomotiv Moskva i Marbelle fredag.

Vi tok en prat med 29-åringen etter en av mange treninger på den strøkne polobanen i Sotogrande.


- Formen kommer seg og jeg håper jeg får noen minutter. Det er viktig å ta det gradvis. Jeg har ikke trent fotball på noen måneder og da er det viktig å passe på litt, sier Mos.

På de siste to sesongene i Aalesund har Mos scoret 29 mål på 59 kamper. Det gjør Oslo-gutten til en av de mestscorende spillerne de siste årene.

Nå ser han frem til å banke inn mål for Strømsgodset.

Annonse:
Her nede på den spanske solkysten har blitt gradvis integrert i fellesøktene og han føler seg at han er i rute.

- Det er deilig å komme i gang og trene med gutta og bli bedre kjent. Jeg bygger opp formen gradvis og det bare bedre og bedre, sier den tidligere Vålerenga, FC København, Odense og Tromsø-spilleren.

Han har glidd fint inn i spillergruppa og er en type som vil bidra positivt både på og utenfor banen. Mos har fått et strålende inntrykk av klubben, støtteapparatet og de nye lagkameratene.

- Det ser veldig bra ut, fastslår Mos.

Fredagens kamp spilles i Marbella klokken 16.00 og sendes direkte på dt.no.

_P4A3521-web Mos
Mos trives på treningsleir i Spania.
Annonse fra Eliteserien: