IMG_4269

Morten og Sondre med videre

Morten Sætra (25) og Sondre Fosnæss Hanssen (21) har begge forlenget sine kontrakter med Strømsgodset.

Annonse:

Som i de to foregående årene har Morten Sætra skrevet en ny ettårskontrakt med klubben. 25-åringen fra Gulskogen går dermed inn i sin sjuende sesong som en del av klubbens A-stall. På veien har han også hatt utlånsperioder i Nybergsund, Elverum og Strømmen.

Forrige sesong ble det fem cupkamper på Morten - blant annet kvartfinalen mot Raufoss, der Morten reddet to straffer og selv scoret på vår femte. Totalt står Morten med 24 A-lagskamper for SIF.

Leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo mener vi innehar en sterk keeperduo med Viljar Røsholt Myhra og Morten Sætra, og er glad for at dette blir vår keeperduo også i 2023-sesongen.

- Morten er en god keeper som vi har ønsket å ha med videre, og vi er glad for å ha det på plass. Han har vært i klubben i mange år, og er godt likt både i spillergruppa og av trenere, sier Flo.

Halvtårskontrakt for Sondre

Også Sondre Fosnæss Hanssen var på utgående kontrakt ved nyttår. Midtstopperen trøblet med sykdom og skader forrige sesong, men var på banen i ni A-lagskamper gjennom sesongen. Totalt står 21-åringen med 30 A-lagskamper for Strømsgodset, der flertallet av disse kom i 2020-sesongen.

Sondre satte tidligere denne måneden navnetrekket sitt på en avtale som gjelder frem til sommervinduet.

- Vi har sammen med Sondre jobbet lenge for å få han tilbake, og nå er han det. Vi synes han fortjener å få en sjanse, og derfor har vi gitt han en avtale på et halvt år for å få muligheten til å bevise under ny trener hva han kan prestere, sier Flo om Sondres forlengelse.

EIR06757Web Første treningsdag.jpg
Sondre Fosnæss Hanssen på årets første trening i Hokksundhallen. Foto: Børre E. Helgerud

 

Annonse fra Eliteserien: