Mølvadgaard forlater klubben

Marcus Mølvadgaard terminerer kontrakten med Strømsgodset av familiære årsaker. Den danske spissen står fritt til å finne seg en ny klubb når overgangsvinduet åpner i januar.

Annonse:

Mølvadgaard kom til Strømsgodset i vinter etter å ha gjort et godt inntrykk på prøvespill. 21-åringen signerte en avtale ut 2022, men oppholdet i Drammen har ikke blitt som han så for seg. Nylig tok Mølvadgaard kontakt med sportssjef Jostein Flo - der kom han med ønske om å terminere kontrakten.

- Av familiære årsaker ønsker jeg å reise hjem til Danmark med en gang. Jeg innledet en dialog med Flo om å avslutte samarbeidsforholdet og jeg setter pris på at klubben har tatt hensyn til mitt ønske. Det er viktig for meg å komme hjem til familien, sier Mølvadgaard.

- Jeg vil takke for tiden i Godset, selv om oppholdet ble kortere enn jeg hadde trodd. Jeg ønsker klubben lykke til i sesonginnspurten, sier han videre.

Korona-pandemien har gjort situasjonen utfordrende. Mølvadgaard har ikke hatt muligheten til å reise hjem til familien på grunn av karantenereglene. 

- Marcus har hatt noen familiære utfordringer som har gjort at han ikke har fått ut sitt beste her hos oss. Vi hadde sett for oss et lengre utviklingsløp for Marcus i SIF, men etter nærmere samtaler har vi kommet frem til at dette er den beste løsningen. Vi ønsker Marcus lykke til videre, sier sportssjef Jostein Flo.

Marcus Mølvadgaard spilte 18 kamper for Strømsgodset – alle som innbytter. Han scoret ett mål.

Annonse fra Eliteserien: