Mister resten av sesongen

Marcus Pedersen har pådratt seg en leddbåndskade i skulderen og blir operert i neste uke. Han går dermed glipp av sesonginnspurten.

Annonse:

Mot slutten av lørdagens kamp mot Sandefjord var spissen maksimalt uheldig og landet forkjært etter en duell inne i feltet. Det ble først antydet at skulderen var ute av ledd, men røntgenundersøkelser og nærmere utredning på Drammen sykehus viser at det dreier seg om en leddbåndskade.

Det betyr at klubbens toppscorer dessverre er ferdigspilt for denne sesongen.

- Det er en omfattende leddbåndskade i skulderen som krever operasjon. Det vil skje i neste uke og deretter vil vi følge opp Marcus videre her på sykehuset, sier seksjonsoverlege for ortopedisk avdeling på Drammen sykehus, Marianne Olsson.

Hun er også med i klubbens medisinske apparat.

Skaden Marcus Pedersen har pådratt seg skjer ofte i sykkelsporten og kontaktidrett, men er ikke fullt så vanlig i fotballen. Etter operasjonen må han gå seks uker med armen i fatle før opptreningen kan starte. Marcus Pedersen har hatt noen dager med mye smerte, men Godset-spissen er en tøffing som allerede har rettet fokuset mot å komme tilbake neste sesong.

- Det er fryktelig kjedelig at dette skulle skje nå som vi har så mye å spille for. Men selv om det er tungt får jeg ikke gjort noe med det og jeg må bare se fremover. Jeg skal komme sterkt tilbake neste sesong, sier Marcus Pedersen.

Han skal nå backe lagkameratene fra sidelinjen og er sikker på at gutta kommer til å gjøre jobben på banen.

Marcus Pedersen vil ikke være tilgjengelig for media den kommende perioden. Eventuelle spørsmål rundt skaden kan rettes til klubblege Erik Dag Knudsen på 48146375, manuellterapeut Thomas T. Ødegaard på 91347217 eller media og kommunikasjonssjef Magne Jordan Nilsen på 90540475.

Annonse fra Eliteserien: