MIF skarpest på Consto

Mjøndalen vant 2-1 i fredagens treningskamp på Consto Arena etter to tabber i bakerste rekker hos oss.

Startelleveren: Per Kristian Bråtveit - Jesper Taaje, Gustav Valsvik, Fredrik Kristensen Dahl - Fabian Holst-Larsen, Herman Stengel, Emmanuel Danso, Logi Tómasson - Eirik Ulland Andersen, Elias Melkersen, Jonas Therkelsen.

Innbyttere: Frank Stople, Sondre Fosnæss Hanssen, Yves Vaage, Kreshnik Krasniqi, Andreas Heredia-Randen, Ole Enersen, Marko Farji, Marcus Mehnert, Fredrik Ardraa og Samuel Silalahi.

Strømsgodset fikk aldri noen ordentlig rytme i det offensive spillet og skapte lite i løpet av 90 minutter. Marcus Mehnert scoret vårt mål da han reduserte til 2-1 et kvarter før slutt. Foruten dette var Samuel Silalahi nærmest med et langskudd i tverrliggeren.

MIF skapte ikke stort mer og scoret sine to mål etter skrekkelige feil av oss. I 1. omgang spilte Fredrik Kristensen Dahl ballen rett i beina på en MIF-spiller som enkelt kunne sette ballen i åpent mål. Etter hvilen fulgte Keshnik Krasniqi opp med en ny grov feil. Han mistet ballen som bakerste mann og MIF doblet ledelsen.

Stort mer er det ikke å rapportere om fra denne kampen, ut over at våre gutter har nok å jobbe med fremover. Dette var rett og slett en treningskamp langt under pari, med dårlig tempo og presisjon over hele linja. Mandag reiser laget til Spania og 12 dagers treningsleir i Marbella-området. I løpet av oppholdet den spanske solkysten skal det spilles to treningskamper mot Lillestrøm og RB Linense.

PS. Før kampen var det markering av Mounir Hamouds tragiske bortgang med ett minutts stillhet. Begge lag spilte også med sørgebånd.

Publisert: 16.02.2024, oppdatert: 17.02.2024
Skrevet av: Strømsgodset Toppfotball