Molde gikk seirende ut

Til tross for to flotte scoringer av Marcus Mehnert og Jonatan Braut Brunes ble det 3-2-tap i Molde i dag.

Vi ses på Marienlyst på fotballens nasjonaldag på tirsdag! Trykk på bildet under for å kjøpe billett:

Se høydepunktene her.

Vi lå stort sett lavt og slapp til lite i de første 45, men åtte minutter før hvilen fikk hjemmelagets høyreback Martin Linnes drømmetreff fra 25 meter, og sendte Molde i føringen.

Etter en snau time gjorde Jørgen Isnes to endringer, og satte inn Halldor Stenevik og Jonatan Braut Brunes. Allerede fire minutter senere ble en feilvendt Jonatan fint spilt opp av «Flekka» Dahl i mellomrom, og innbytteren spilte gjennom Marcus Mehnert. Alene med keeper satte Marcus inn utligningen og sitt andre SIF-mål.

Dessverre gikk Molde tilbake i ledelsen, og økte deretter til 3-1, etter to meget gode avslutninger fra Sivert Mannsverk og Emil Breivik.

Seks minutter på overtid reduserte så Jonatan til 3-2 med sin andre scoring på to kamper. En lang ball opp fra «Flekka» traff hodet til Gustav Valsvik, før den havnet hos Jonatan, som banket ballen i det lengste hjørnet.