EIR00707

Mehnert: - Et vanvittig kok på Marienlyst

Nysigneringen Marcus Mehnert har allerede blitt en viktig spiller i laget til Jørgen Isnes, og stortrives i Drammen og på Marienlyst. Vi har tatt en prat med 25-åringen foran søndagens hjemmekamp mot FK Haugesund.

Annonse:
980x300.jpg

- Det beste med å spille i Godset så langt... Jeg synes jo det er et vanvittig kok på Marienlyst, da. Når det synges før kamp, så får jeg alltid frysninger. Det gir ekstra energi, sier Marcus Mehnert i intervjuet som både ser mot søndagens hjemmekamp mot Haugesund og samtidig ser tilbake på hans første fire måneder i blått.

Asker-gutten er med sine tre fulltreffere vår toppscorer så langt i årets sesong - sitt tredje opphold på Norges øverste nivå. Først som unggutt i Stabæk, før han som 18-åring tok turen til Asker i PostNord-ligaen for mer regelmessig førstelagsfotball.

Som 21-åring ble han hentet til Brann, men etter kun sju eliteseriekamper for rødtrøyene gikk ferden videre til Ranheim i OBOS-ligaen.

- Alt er helt annerledes nå. Jeg har fått mye mer erfaring gjennom 2. divisjon og OBOS-ligaen, og har en mer sentral rolle her. Jeg føler at jeg er mer rustet enn det jeg var som 17-åring i Stabæk og som 21-åring i Brann. Jeg føler meg mer hjemme på nivået nå, enn  jeg gjorde da.

Se hele intervjuet med Marcus Mehnert i videospilleren under eller på YouTube.

Annonse fra Eliteserien: