- Med BP som trener vil det snu

De tidligere Godset-heltene Iver Fossum og Gustav Mendonca Wikheim gjester podcasten for å snakke om suksessen i utlandet, landslagsspill og BP-effekten.

Iver og Gustav har begge levert en knallsterk sesong i henholdsvis tysk og dansk fotball. Iver har fått igjen for tålmodigheten og det harde arbeidet, og spilt seg til fast plass i Bundesliga-klubben Hannover 96. Nylig fikk Hurum-gutten også sin debut fra start på A-landslaget - han var sågar Norges beste mot Island.

I podden forteller Iver om tilværelsen i tysk fotball og hva som kreves i Hannover. Løpsmaskinen har fått gleden av å spille borte mot både Bayern München og Borussia Dortmund og vi prater selvsagt om hvordan han opplevde det.

Gustav Mendonca Wikheim hjalp Midtjylland til dansk seriemesterskapet med åtte scoringer og åtte målgivende pasninger. Hokksund-gutten spiller karrierens beste fotball og føler seg nå godt nok for det norske landslaget.

Det blir også prat om trenerskiftet i Godset. Gutta spilte i Strømsgodset sist Bjørn Petter Ingebretsen overtok som midlertidig hovedtrener, og den gangen fikk laget en voldsom effekt - som endte med sølvmedalje. Iver og Gustav er trygg på at trenden vil snu med BP som sjef, og de forteller også hvorfor han er så flink til å få det beste ut av spillerne.

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig i iTunes og SoundCloud. Last ned eller gjør som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: