Martin Spelmann forlater SIF

Strømsgodset og Martin Spelmann har i dag blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet. Den danske midtbanespilleren står dermed fritt til å bytte klubb.

Annonse:

Martin kom til oss fra danske AGF Århus i februar 2019. Mandag ble det klart at 32-åringen forlater Strømsgodset etter en sesong. Etter initiativ fra spilleren selv er kontrakten ut 2020-sesongen nå terminert.

- Martin har ikke fått ut sitt potensial her i Strømsgodset og han har ikke spilt nok førstelagsfotball. Han ønsket nå å fortsette karrieren i en annen klubb og det har vi valgt å respektere. Vi er enige om å avslutte arbeidsforholdet og vi ønsker Martin lykke til videre på veien, sier sportssjef Jostein Flo.

Martin Spelmann har spilt 13 offisielle kamper for Strømsgodset. Bare to av disse kom i høstsesongen og det ble etter hvert en utfordrende situasjon for den danske veteranen.

- Jeg har fortsatt ambisjoner på fotballbanen og vil bidra i større grad enn jeg har fått gjort her i Strømsgodset. Derfor er det best for begge parter at våre veier skilles nå. Dette ble ikke som jeg eller klubben ønsket, men sånn er det noen ganger i fotballen, sier Martin.

Vi takker Martin Spelmann for innsatsen i Strømsgodset og ønsker ham lykke til videre.

Annonse fra Eliteserien: