Martin Rønning Ovenstad og Jostein Flo.

Martin har forlenget kontrakten

Martin Rønning Ovenstad (22) blir med videre i Strømsgodset! Lier-gutten har signert kontrakt til sommeren 2018.

Midtbanespillerens nåværende utløp etter årets sesong. Det har dermed vært spekulasjoner om Ovenstad kom til å bytte klubb neste sesong.

Nå er det klart at 22-åringen blir værende i sin favorittklubb. Torsdag ettermiddag tok han sportssjef Jostein Flo i hånden og signerte en ny avtale på halvannet år.

Strømsgodset er klubben jeg elsker, det er her jeg ønsker å lykkes og derfor er jeg veldig glad for å ha signert ny avtale.

— Martin Rønning Ovenstad
- Strømsgodset er klubben jeg elsker, det er her jeg ønsker å lykkes og derfor er jeg veldig glad for å ha signert ny avtale. Jeg har ikke fått ut hele potensialet mitt ennå, og nå skal jeg jobbe knallhardt for at det skal skje, sier Martin.

Han har hatt gode og konstruktive samtaler med Tor Ole Skullerud, og glede seg til stort til neste sesong. Det blir hans sjette strake i Godset.

- Jeg har veldig troen på det nye prosjektet til Tor Ole. Dette blir skikkelig spennende og jeg gleder meg veldig til neste sesong, sier midtbanespilleren som står med 88 kamper for Godset.

Tor Ole Skullerud har hele tiden vært klar på at han ønsker å ha med Martin Rønning Ovenstad videre. Han ser kvaliteter hos midtbanesentralen som passer som hånd i hanske i måten han ønsker at Strømsgodset skal fremstå.

Martin er lokal, han er ung og han er enormt sulten på å utvikle seg videre.

— Tor Ole Skullerud
- Jeg har alltid likt Martin. Det er viktig for klubben og for meg at han nå forlenger avtalen. Martin er lokal, han er ung og han er enormt sulten på å utvikle seg videre. Han passer godt inn i midtbanerollen som en av to sentralt i banen, sier Skullerud.

Sportssjef Jostein Flo smilte også bredt da signaturen var i boks.

- Martin er en god midtbanespiller som ikke har slått ut i full blomst ennå. Vi har stor tro på at han skal ta det neste steget her hos oss. Dessuten er han en type med flotte holdninger, et glimrende forbilde på mange måter og en lokal gutt som fansen setter høyt, sier sportssjef Jostein Flo.

Annonse fra Eliteserien: