Marius blir SIF-mann på fulltid

Marius Hoel skal de neste årene jobbe som fysioterapeut på A-laget og kombinert fysioterapeut og fysisk trener i utviklingsavdelingen.

Drammens-gutten har vært tilknyttet Strømsgodset siden 2013 gjennom det gode samarbeidet vi har hatt med Drammens Sportsklinikk.

Han har gjort en strålende jobb i denne perioden og har en høy stjerne blant de A-lagsspillerne han har behandlet. Derfor er vi veldig godt fornøyd med at Marius skal være Strømsgodset-mann på heltid de neste årene og at klubbens talenter også får gleden av Marius sin kompetanse.

En blå tråd

- For oss i Strømsgodset er det strålende å få med Marius i en rolle som strekker seg fra Eliteakademiet til A-laget. Det å skape en blå tråd for fysisk trening, fysioterapi og skadeoppfølging gjennom hele klubben er veldig bra i seg selv. Når man i tillegg kjenner Marius og hans holdninger og verdier, så skjønner man at dette kommer til å bli bunnsolid. Det at utviklingsavdelinga kan dra veksler på kompetansen Marius har opparbeidet seg gjennom flere år rundt A-laget er vi veldig glade for, forteller en fornøyd utviklingsleder Lage Sofienlund.

Marius gleder seg veldig til å komme i gang, og ikke minst bidra til at det nå blir en blå tråd og et enda mer helhetlig arbeid fra utvikling og opp til A-lag.

- Å få muligheten til å være med på dette prosjektet er stort. Godset er klubben min. Jeg har vokst opp i den blå drakta på Rødskog skole, med kamper på Gamle Gress og treninger på Gulskogen rundt SIF-huset, sier Marius.

- Utviklingsarbeidet i Godset er en utrolig viktig jobb. Dette er gutta som skal dra lasset om noen år. Det er våre gullkalver. Å skape en blå tråd fra A-laget og nedover i avdelingene, sammen med flotte og utrolig dyktige folk trigger meg. Jeg er veldig stolt og ydmyk over å få muligheten til å kunne være med på å påvirke disse gutta som utøvere og mennesker, fortsetter han.

Et godt fundament

Marius Hoel har stor tro på det å tilrettelegge for en trygg og god treningskultur, der de unge utøverne utvikler seg til å bli den beste utgaven av seg selv og allerede som ung jobber mot det å bli en "24-timers utøver".

Samtidig påpeker han hvor viktig det er å huske at barn og unge ikke er små voksne. De er i vekst og utvikling både i kropp og sjel. En god og individuell belastningsstyring er således utrolig viktig.

- Har vi dette på plass mener jeg vi har et godt fundament og en god utviklingsarena for barn og unge i klubben, sier han videre.

Marius Hoel skal også fortsette med å være en del av det medisinske apparatet på A-laget sammen med manuellterapeut Thomas T. Ødegaard, fysisk trener Torstein Dalen, klubblege Erik Dag Knudsen og ortoped Marianne Olsson.

- Samarbeidet med Thomas og Torstein på A-laget har fungert veldig bra dette året. Jeg gleder meg til fortsettelsen der samtidig som jeg nå får muligheten til å være med i arbeidet med å skape en blå tråd for fysisk trening og fysioterapi i hele klubben, sier Marius.

Annonse fra Eliteserien: