Marcus Pedersen avslutter i SIF

Marcus Pedersen (29) har sagt opp sin avtale med Strømsgodset og står fritt til å finne ny klubb. Vi takker Marcus for innsatsen over to perioder i Godset og ønsker ham lykke til videre.

Annonse:

Hamar-gutten har slitt med skader de siste ti månedene. I oktober i fjor pådro han seg en skulderskade som måtte opereres. Det ødela noe av inngangen på 2019-sesongen. I år har han slitt med kneet.

- Med tanke på at jeg er i siste året av kontrakten og ikke tilgjengelig for spill på grunn av skade, velger jeg å si opp avtalen med Strømsgodset. Jeg må nå bygge meg opp igjen fysisk og komme i skikkelig form, før jeg kan finne meg en ny klubb, sier Marcus Pedersen.

Han vedgår at det er vemodig å forlate Strømsgodset. Etter to perioder i klubben står Marcus Pedersen med 70 mål på 135 kamper. 

Marcus kom til SIF for første gang i 2009 og ble solgt til Vitesse halvveis ut i 2010-sesongen. Sommeren 2015 vendte Marcus tilbake til Strømsgodset og den høsten scoret han 11 mål på 10 kamper og hjalp klubben til sølv i Eliteserien.

- Jeg har hatt to fine perioder her. Strømsgodset er jo klubben min, men nå er det riktig å avslutte og gå videre. Jeg tar med meg mange gode minner fra Marienlyst og kommer til å savne lagkamerater og de som jobber i klubben, sier Marcus.

Sportssjef Jostein Flo har forståelse for valget Marcus tar om å avslutte i Strømsgodset.

- Marcus har scoret viktige mål og hatt gode prestasjoner over to perioder i Strømsgodset. Vi respekterer at han nå sier opp avtalen med klubben. På vegne av SIF vil jeg takke Marcus for innsatsen og vi ønsker ham lykke til videre på veien, sier Flo.

Annonse fra Eliteserien: