_EH25594Web Marcus Mehnert

Marcus Mehnert klar for Godset

Vårt nye angrepsvåpen er på plass: Marcus Mehnert (25) har i dag signert en kontrakt på tre og et halvt år med Strømsgodset.

Annonse:

Angrepsspilleren kommer fra Ranheim, der han har notert seg for 26 mål på 64 kamper de siste to sesongene. Forrige sesong scoret han 12 mål i OBOS-ligaen. Han kan bekle flere forskjellige offensive roller, både som spiss og høyrekant - og som en slags hybrid mellom de to, slik han oftest har figurert i Ranheim de siste sesongene.

Marcus har også fortid i Brann, Nest-Sotra, Asker og Stabæk. Opprinnelig er han fra Hvalstad i Asker, og etter fire år i Bergen og Trondheim er det litt som å komme hjem når Marcus nå gjør drammenser og Strømsgodset-spiller av seg.

- Det føles veldig godt å sitte her nå. Med en gang jeg hørte om interessen fra Strømsgodset var det hit jeg ville. Godset er en spennende og stor klubb med fantastiske supportere som alltid har appellert til meg.

- Jeg har tro på at jeg kan få bidratt med mine styrker her, og kan utvikle meg som spiller samtidig som jeg får være med å utvikle Strømsgodset. Jeg gleder meg veldig, fortsetter 25-åringen.

I formiddag gjennomførte han medisinsk test på Marienlyst, før han med agent Atta Aneke og en stolt far tilstede skrev under papirene som knytter han til Strømsgodset frem til sommeren 2026. Deretter ble han presentert for sine nye lagkamerater - som han i morgen skal trene med for første gang.

_EH25610Web Marcus Mehnert.jpg
Marcus Mehnert skal spille med draktnummer 77 i Strømsgodset. Foto: Børre E. Helgerud

Marcus Mehnert har vært på radaren til Strømsgodset helt siden han spilte i Asker for fem år siden. Etter 27 mål for Asker i 2017 og 2018 signerte han for Brann foran 2019-sesongen, der han på utlån i Nest-Sotra scoret 11 mål i OBOS-ligaen. Han tilbrakte så 2020-sesongen i Bergen, før han nå altså kommer til Strømsgodset etter to år i Ranheim.

Som en av de beste spillerne i OBOS-ligaen har han naturlig nok vært en vi har fulgt enda tettere det siste året.

Leder for sport og spillerlogistikk er godt fornøyd med å få 25-åringen på plass som vinterens andre spillersignering. Med Marcus Mehnert og Jostein Ekeland, samt sommersigneringen Jonatan Braut Brunes i klubben er tre av spillerne med flest målpoeng i OBOS-ligaen 2022 nå Strømsgodset-spillere.

- Marcus Mehnert har fine ferdigheter, er både en avslutter og en tilrettelegger. Han er i tillegg en hardtarbeidende og en seriøs fotballspiller som kommer til å passe godt inn i vårt lag, sier Flo.

Vi ønsker Marcus Mehnert hjertelig velkommen til Strømsgodset!

Kjøp sesongkort for 2023-sesongen her.

20230124-20230124-_BEH3081Web Marcus Mehnert.jpg
Jostein Flo og Marcus Mehnert. Foto: Børre E. Helgerud

 

Annonse fra Eliteserien: