Marcus etter kampen

Hør hva Marcus Pedersen hadde å si etter to mål i serieåpningen mot Stabæk.

Det ble kun ett poeng i serieåpningen – men Marcus Pedersen var «on fire» mot Stabæk i kveld. Godset-spissen ga oss ledelsen etter 17 sekunder – og skrev seg inn i historiebøkene som den raskeste målscoreren i en serieåpning i moderne tid.

– Det er fryktelig moro det, smiler Marcus, som virka noe overraska over at ballen havna i hans bein.

– Den kom brått på. Jeg satser egentlig bare på at ballen detter ned rundt meg, og det gjorde den jo. Moro å starte sånn, fortsetter Marcus.

Se intervjuet vi gjorde med Marcus like etter kampen i videovinduet under.

(Saken fortsetter under videoen)


Til tross for Marcus sitt tidlige ledermål, leverte vi en altfor svak 1. omgang, noe 27-åringen var helt tydelig på, både i pauseintervjuet med Eurosport, og etter kampen.

– Vi gjør en veldig dårlig 1. omgang, en rotete kamp hvor det blir svære rom, og vi mister mye ball. Vi greier ikke være helt på fra start, sier Marcus.

Alt i alt ble det litt todelt for Marcus. Selv spilte han en meget god kamp, men det blir selvfølgelig litt skuffelse når det kun holder til ett poeng.

– Gjengen i garderoben er jo skuffa nå, men det er fair at det blir uavgjort. Stabæk var såpass «oppe i ringa» i duellspillet, og fikk oss litt inn i den kampen de ville. Vi har noen ting vi må få retta på, også må vi holde litt bedre tak defensivt enn det vi gjorde i dag.

Annonse fra Eliteserien: