Mandagskamp mot Sandefjord

Det er endelig klart for hjemmekamp på Marienlyst igjen etter EM-pausen. Mandag 8. juli venter Sandefjord på motsatt banehalvdel.

Annonse:

Etter fire ukers EM-pause og litt ferie for våre spillere er det endelig duket for Eliteseriefotball igjen på Marienlyst. Eliteserien startet opp igjen forrige uke med en sterk bortekamp mot Brann i Bergen for våre gutter. På mandag gjester Sandefjord Marienlyst. 

God start på sommerens kamper

Bortepoenget mot Brann befestet vår posisjon på 6. plass på tabellen. Mandagens motstander Sandefjord kjemper på nedre halvdel av tabellen. Laget fra hvalfangerbyen har resultatmessig fått en tøff start på årets Eliteserie og etter hjemmetapet mot Tromsø på onsdag ligger klubben nå helt sist i Eliteserien etter sine 13 spilte kamper. 

Til tross for at vi møter et bunnlag på mandag er det ingen grunn til å tro at det blir en lett kamp. Men med hjelp fra et godt hjemmepublikum og et splitter nytt kunstgress på Marienlyst kan det bli en fin sommerkveld i Drammen. Legg juli-kvelden til Gamle Gress mandag kl. 19:00 og bli med å bidra til en solid inngang til sommerens kamper.

⚽️ Strømsgodset - Sandefjord

🗓️Mandag 8.juli kl. 19:00

🏟️ Marienlyst Stadion

🎟️ Kjøp billett her

980x300.png
Annonse fra Eliteserien: