Målrik internkamp på Gulskogen

Årets første treningsuke ble avsluttet med internkamp på Gulskogen, der det blå laget gikk seirende ut. Her er bildegalleri og reaksjoner.

Annonse:


Grunnet treningskampforbudet som gjelder for øyeblikket, er man nødt til å få kamptrening i beina på en alternativ måte. Etter en treningsuke i Åssidenhallen gikk Godset-spillerne i dag ut på full bane, og avsluttet uka med en internkamp der det sto om prestisje og skryterett inn i helga.

Se bildegalleri fra kampen her, signert klubbfotograf Børre E. Helgerud.

Etter at det oransje laget tok en tidlig ledelse med en flott scoring ved Lars-Jørgen Salvesen, assistert av Moses Mawa, utlignet Mikkel Maigaard for de blå med et skudd fra distanse like før den første 15-minuttersomgangen var over.

I omgang nummer to av tre sørget Fred Friday for 2-1 etter gjenvinning høyt i banen, før Salvesen med sin andre scoring sørget for balanse i regnskapet fra straffemerket.

Mot slutten av andre halvdel satte Halldor Stenevik 3-2 etter å ha blitt spilt frem av Fred Friday, før han ble tomålsscorer like etter.

I den tredje og siste omgangen ble også Mikkel Maigaard tomålsscorer, da han fastsatte resultatet til 5-2.

– Det var flott å vinne 5-2 i dag, sier Henrik Pedersen med et glimt i øyet.

En av fordelene med internkamp er selvfølgelig at man som trener fritt kan velge om man vant eller tapte kampen.

Se intervjuet med hovedtreneren etter endt treningsuke og internkamp her.


For Mikkel Maigaard og Halldor Stenevik sin del var det i alle fall ingen tvil om at de var på vinnerlaget. De to tomålsscorerne har all grunn til å gå inn i helga med en god følelse.

Se intervju med duoen her.


En annen som kan ta med seg godfølelsen inn i helga er Fred Friday. Spissen fikk sin (svært uoffisielle) debut i dag og noterte seg for én scoring og to assists.

Se intervju med vår nye spiss her.


Annonse fra Eliteserien: