Målløst på Nadderud

Jevnspilt og sjansefattig er det som best oppsummerer kveldens målløse oppgjør mellom Stabæk og Strømsgodset.

Annonse:

Det ble på ingen måte den mest underholdende fotballkampen for nøytrale tilskuere på Nadderud i kveld, og selv om begge lag hadde sine muligheter til å avgjøre kampen var det alt i alt greit at det endte målløst og med poengdeling.

Se høydepunktene her.


Nærmest for oss var Halldor Stenevik (bildet), som fire minutter før slutt ble spilt gjennom i bakrom og la ballen i en skyhøy bue over Stabæk-målvakt Marcus Sandberg. Dessverre for oss ble ballen reddet på streken av hjemmelagets kaptein Simen Wangberg.

Tre og et halvt minutt på overtid fikk vi også en mulighet anført av innbytterne Valdimar Ingimundarson og Jordan Attah Kadiri, men sistnevnte kom ikke ordentlig på gjennomspillet fra førstnevnte.

Samtidig kommer man heller ikke utenom Ipalibo Jacks annullerte scoring i den første omgangen, der han i et forsøk på å stange oss i ledelsen endte med å, på komisk vis, assistere seg selv med den ene hånda, etterfulgt av å sette ballen i mål med den andre. Dessverre fører det stort sett til at man havner i dommerens bok fremfor i målprotokollen, og det ble også skjebnen for Jack i kveld.

Utenom disse mulighetene slet vi stort sett med å trenge gjennom et kompakt Stabæk-lag, som var gode på å stenge rom tidlig etter at vi vant ball, og la seg dypt i sin 5-4-1-formasjon.

Samtidig må vi si oss fornøyd med at vi stort sett ryddet godt unna defensivt, anført av målvakt Viljar Myhra og midtstopperne Gustav Valsvik og Ari Leifsson.

For andre gang på rad og tredje gang på de siste fire seriekampene holdt vi nullen, og det er vel ikke akkurat dét som har kjennetegnet Strømsgodset de siste årene - så det tar vi definitivt med oss.

Asset 1 Asset 2
1
V. Myhra

26
L. Vilsvik
2
A. Leifsson
71
G. Valsvik
4
T. Grøgaard

19
H. Stenevik
6
I. Jack
Substituted out 70'
8
J. Hove
Substituted out 70'
7
H. Stengel
17
T. Gulliksen
Substituted out 87'

9
F. Friday
Substituted out 84'
Innbyttere
84
O. Enersen
Substituted in 87'
5
N. Gunnarsson
70
S. Hanssen
23
V. Ingimundarson
Substituted in 70'
16
J. Kadiri
Substituted in 84'
92
K. Krasniqi
Substituted in 70'
3
J. Parr
40
M. Sætra
11
K. Tokstad
Innbyttere
 • 84
  O. Enersen
  Substituted in 87'
 • 5
  N. Gunnarsson
 • 70
  S. Hanssen
 • 23
  V. Ingimundarson
  Substituted in 70'
 • 16
  J. Kadiri
  Substituted in 84'
 • 92
  K. Krasniqi
  Substituted in 70'
 • 3
  J. Parr
 • 40
  M. Sætra
 • 11
  K. Tokstad

Annonse fra Eliteserien: