Målløst mot Viking

De store sjansene uteble og det ender dermed med poengdeling mot Viking.

Se sendingen etter kampen. Vi får intervjuer med Mounir Hamoud og Martin Spelmann.

Godset hadde gjort flere endringer i startoppstillingen siden bortekampen i Skien. Jonathan Parr og Kristoffer Tokstad fikk begge en smell på trening i forrige uke og var derfor ikke i troppen. Inn i midtforsvaret kom Mounir Hamoud, mens Martin Spelmann fikk sin debut fra start på midtbanen etter å ha vært ute med et skadeavbrekk.

Det var Viking som hadde føringen de første minuttene, men etter drøye ti minutter kunne Mos sendt Godset i ledelsen i det han ble spilt fri i bakrom. Avslutningen ble derimot blokkert av en Viking-spiller og gikk ut til corner.

Frem mot halvtimen hadde begge lag flere brukbare muligheter uten at det resulterte i nettkjenning.

Før pause tok Godset over mer av styringen i kampen og viste bedre  offensive tendenser, men det forble målløst til pause.

Sjansefatting 2. omgang

Godset hadde grei kontroll etter pause og var det beste laget de første 20 minuttene uten at det ble skapt stort foran Iven Austbø i Vikings mål.

I det 77. minutt gjorde vi vårt første bytte og da ble det gjort tre på rappen i det Keita kom inn for Spelmann, Marcus erstattet Mos og Henning Hauger kom inn for Johan Hove.

Byttene resulterte i litt mer tempo, men det ble ikke mål ut av det og det ender dermed 0-0 mot Viking.

Ingen stor offensiv forestilling av noen av lagene og poengdeling må sies å være et greit utfall av kampen.