Maigaard klar for Sarpsborg 08

Strømsgodset har kommet til enighet med Sarpsborg 08 om en overgang for Mikkel Maigaard Jakobsen (25).

Annonse:

Den danske midtbanespilleren har hatt en vanskelig første halvdel av sesongen. En skade i lysken førte til at Mikkel havnet utenfor laget i ukene før seriestart og han har av ulike årsaker slitt med å få ut sitt beste nivå i trening og kamp.

25-åringen har den siste tiden vært i samtaler med trenerteamet og klubbledelsen om en overgang i sommervinduet. Nå er det klart at Sarpsborg 08 blir hans nye klubb.

Mandag ble klubbene enige om betingelsene for en overgang. Tirsdag klokken 14 ble Mikkel presentert som ny 08-spiller.

- Mikkel har vært gjennom en utfordrende periode og tydelig overfor oss at han trenger et miljøskifte. Han får ikke ut sitt beste her hos oss og vi har sammen sett på mulighetene for en overgang i sommer. Nå er vi enige med Sarpsborg 08. Vi ønsker Mikkel lykke til videre og takker for innsatsen han har lagt ned her, sier leder for sport og spillerlogistikk, Jostein Flo.

Mikkel Maigaard Jakobsen kom til Strømsgodset fra Raufoss sommeren 2019. I løpet av disse to årene har han spilt 57 kamper og scoret 10 mål. Mikkel var kaptein i 2020-sesongen.

- Jeg er blitt glad i Strømsgodset og mange av de som jobber der og jeg kommer til å savne klubben og byen. Men det har dessverre gått seg fast for min del i Godset og jeg mener det er riktig for meg å bytte klubb nå. Jeg har hatt en god dialog med Godset om dette. Jeg ønsker klubben lykke til med resten av sesongen, sier Mikkel.

Annonse fra Eliteserien: