- Må være på vårt beste

Bjørn Petter Ingebretsen gjestet Godset Live sammen med Eirik Ulland Andersen, Kristoffer Tokstad og PM-sjef Signe Rismyhr Engelund.

Annonse:

Søndag klokken 18.00 tar vi i mot Start hjemme på Marienlyst stadion. Billetter til den kampen kjøpes du ganske her.

Etter fredagens økt gikk vi direkte på Facebook med en statusrapport fra Godset-leiren. Bjørn Petter Ingebretsen pratet om sine forventninger foran kampen og hvordan Godset ønsker å bygge videre på den sterke 2. omgangen fra møtet med Odd i Skien.

- Vi må bygge videre på det vi gjorde hjemme sist og det vi gjorde i 2. omgang mot Odd. Vi må ha det humøret, det engasjementet og den energien som vi hadde i forrige hjemmekamp og som vi etter hvert fikk i Skien, sier BP.

Se hele sendingen her:

- Fokus på oss selv

Start har fått et løft under Kjetil Rekdals ledelse og de henger bedre sammen som lag enn tidligere i sesongen. De har også forsterket laget i sommervinduet.

- Det er bedre struktur i laget, de er mer samkjørte og forsvarer seg på en annen måte. Vi møter en gjeng som har trua på at de har snudd en trend. Det gjør at vi må være på vårt beste igjen, sier BP.

Samtidig bedyrer hovedtreneren at Strømsgodset som vanlig har mest fokus på eget lag og egne prestasjoner.

- Vi har ikke gjort noe annerledes denne uke enn i det siste. Vi har fokus på oss selv og så får egentlig Start komme med det de vil. Men vi må ikke tro at det blir lett, sier hovedtreneren.

- Vi ønsker å være så gode hjemme at vi skal styre kampene uansett hva motstanderen kommer med. Det har vi selvsagt et ønske om å gjøre igjen, fortsetter BP.

Han kommenterer også utfallet av overgangsvinduet som stengte natt til torsdag.

Ulland og Tokstad offensive

I tillegg til BP var Eirik Ulland Andersen og Kristoffer Tokstad gjester i sendingen. Begge var sentrale i snuoperasjonen mot Odd sist og har planer om å ta for seg igjen.

- Vi skal ut og ta tre poeng. Vi skal ha fokus på oss selv og få frem det vi er gode til, sier Ulland.

- Vi så gode og offensive ut i 2. omgangen mot Odd. Satser på at vi ser slik ut fra start nå, sier Tokstad, som scoret sesongens første i forrige kamp.

Guttene beviste også at de håndterer den noe underlige målfeiringen til Dele Alli, som har tatt helt av i sosiale medier. De to programlederne var for øvrig ikke i nærheten. Mulig det har noe med alder å gjøre.

Signe Rismyhr Engelund tok også turen innom vårt mobile studio for å snakke om Fanzone. Det er sesongens nest siste Fanzone utenfor Marienlyst søndag og det er bare å møte opp der fra klokken 16.00. Vi kan by på mange spennende aktiviteter for barna og cirka klokken 17.15 kommer noen av spillerne innom.

I det hele tatt masse moro i vente på stadion denne søndagen.

Annonse fra Eliteserien: