- Må tenke her og nå

Bjørn Petter Ingebretsen er offensiv i hodet og kamplysten foran lørdagens møte med Vålerenga. Se hele intervjuet med sjefen her.

Annonse:


- Vi er utrolig offensive i hodet før denne kampen her, sier BP.

At Vålerenga står på motsatt banehalvdel synes han bare er fint. Det gir litt ekstra fyring, som BP påpeker. At det også blir møte med flere gamle kjente bryr han seg fint lite om. Han har kun fokus på å vinne kampen.

Og BP vet hva som må til for at spillerne skal få ut potensialet sitt nå som presset tiltar.

- Fokuset vårt har vært at vi må tenke ståsted her og nå. Vi må ikke tenke konsekvenser og vi må ikke tenke hva som har skjedd. Vi må klargjøre oss for en kamp nå på lørdag og glede oss til det. Kampen kan ikke komme fort nok, sier han.

Nå gjelder det å være på stasjonen fra start og bli der til kampen er blåst av. Det begynner å bli lenge siden Strømsgodset spilte to gode omganger.

- Utfordringen vår er at vi har vært gode i perioder av kampene. Nå er vi nødt til å være gode i lengre perioder og vi er nødt til å score i de viktige periodene, sier BP.

Trenerteamet og spillergruppa har så lyst til å gi noe tilbake til fansen, som har støttet laget gjennom en krevende sesong,

- Supporterne har vært fantastisk i hele år. Vi har ikke klart å gi de det de fortjener. Vi har et kjempeønske om at det skal skje nå i helgen, sier han.

Annonse fra Eliteserien: