- Må opp på vårt beste

Hør hva Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen har å si foran onsdagens kamp mot Molde.

Annonse:

Møtene med Molde på Aker stadion er alltid tøffe. Vi må tilbake til 2013 for å finne sist Strømsgodset vant der oppe, etter scoringer av Lars Vilsvik og Muhamed Keita. Men selv om oppgaven er tøff, så er den på ingen måte umulig.

Trenerduoen Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen tar seg med en spillergruppe som er i fremgang oppover til Romsdal. Etter 2-7 mot Bodø/Glimt på Aspmyra, står SIF med 1-1 mot MIF og 4-0 mot Sandefjord på de to siste kampene.

- Vi er i en fase hvor vi ønsker å utvikle oss som lag og ønsker å utvikle spillere. Det er det som er hovedmålet vårt, sier BP.

- Jeg tror det har vært nøkkelen til at vi har klart å reise oss så fort etter noen tøffe runder. Vi klarer å jobbe mot et mål, å være noe og tydeliggjøre det. Da er det lettere å måle det i etterkant enn å bare være farget av resultatet, sier Wibe.

Tabelltoer Molde står med fire seire og ett tap på hjemmebane så langt i år. Det eneste tapet kom mot Vålerenga. De går til denne kampen med fire strake seire.

- Vi må opp på vårt absolutt beste for å hamle opp med Molde-laget. Det er vi veldig klare over.

- Responsen har vært god etter stortapet på Aspmyra. Hva sier det om gjengen?

- Det sier at vi er en gjeng som jobber sammen mot de samme målene og som synes det er gøy å teste oss hver eneste gang vi spiller kamp. Det er positiv energi i gruppa og jeg opplever det i klubben og rundt også. Vi har hatt noen ordentlig gode kamper hvor vi har vist hva vi kan, så er målet å stabilisere det og gjøre det gang etter gang. Molde borte: Kjempekult, sier Håkon Wibe-Lund. 

Kampstart på Aker stadion er klokken 18.00. Oppgjøret sendes på Discovery +

Se hele intervjuet med trenerne her:

Annonse fra Eliteserien: