Lund gjester Godset-podden

Lærer ved Drammen Toppidrett, Stian Lund, tar turen innom vårt studio på Marienlyst for å snakke om forventningene foran en ny fotballsesong.

Annonse:

Den joviale og alltid like blide Gulskogen-gutten, nå bosatt i Hokksund, har meninger om det meste innen fotball – og ikke minst kunnskap og erfaring fra denne bransjen. Han har vært assistentrener og analyseansvarlig på A-laget og utviklingsleder i Strømsgodset, og jobber nå som fotballærer ved Drammen Videregående skole.

Stian Lund er også engasjert som styreleder i Notodden Fotball, som har rykket opp til OBOS-ligaen under ledelse av Kenneth Dokken.

Stian har et sterkt engasjement for spillerutvikling og han har noen klare tanker om hva som skal til for at flere talenter skal ta det siste steget opp i toppfotballen. Han forteller også litt hvordan han nå opplever samarbeidet mellom Strømsgodset og Drammen toppidrett. Stian har sittet på begge sider av bordet og har sånn sett gode forutsetninger for å vurdere det arbeidet som gjøres.

Stian har selvsagt også noen forventninger til årets utgave av Strømsgodset, som han synes ser veldig sterke ut på papiret. Stian røper også at Notodden ikke har tenkt til å stå med lua i hånda i sitt comeback på nivå to i norsk fotball.

Første del av sendingen går programlederduoen Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen gjennom status i Eliteserien per nå. Gutta har delt opp i fire puljer og kommer med noen betraktninger om hvor lagene står fem uker før det hele braker løs.

Det blir i det hele tatt en relativt variert fotballmeny i denne ukens utgave av Godset-podden. Last ned eller abonner på podkasten i iTunes eller SoundCloud.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 31.01.2018, oppdatert: 03.09.2020
Skrevet av: Godset Media