Storseier mot Linense

Torsdagens treningskamp mot RB Linense endte med 5-0-seier. Målene ble scoret av Marcus Mehnert, Elias Melkersen, Samuel Silalahi, Herman Stengel og Marko Farji.

Foran en god gjeng tilreisende samarbeidspartnere tok Godset tidlig kommandoen i kampen, og allerede etter tolv minutter hadde to baller blitt satt bak Linenses målvakt.

Først etter at Elias Melkersen og Logi Tómasson kombinerte ute til venstre, der sistnevntes innlegg fant startdebutant Samuel Silalahi. Hans avslutning ble reddet, men på returen sendte Marcus Mehnert oss i ledelsen.

To minutter senere kombinerte Logi og Elias igjen. Denne gangen etter et strålende opprullet angrep fra egen 16-meter, som endte med at Logi slo et godt innlegg foran mål, og Elias stanget inn vår andre scoring.

Ti minutter før hvilen noterte 18 år gamle Samuel Silalahi seg for sin første nettkjenning i A-lagssammenheng. Denne gangen vant Melkersen ballen, satte full fart nedover venstrekanten, og fant Samuel foran mål.

Åtte minutter senere, like før pause scoret vi vårt fjerde - nok en gang etter innlegg fra venstresiden. Logi Tómasson fant denne gangen Herman Stengel på løp inn i boks, og 28-åringen sørget for firemålsledelse til pause.

I pausen gjorde vi seks endringer på laget, og også Linense gjorde en rekke bytter i den andre omgangen.

Kampens siste scoring kom kvarteret før slutt, da Fredrik Ardraa vant ballen fra Linenses målvakt. 17-åringen fikk dyttet ballen videre til Marko Farji, som fikk en enkel jobb med å trille inn vår femte scoring.

Vår andre og siste kamp på treningsleiren i Marbella spilles onsdag 28. februar kl. 16:00. Motstander er Lillestrøm og kampen spilles på Estepona Football Center.

Strømsgodset - RB Linense 5-0 (4-0)
Treningskamp, Banús Football Center
Mål: 1-0 Marcus Mehnert (10), 2-0 Elias Melkersen (12), 3-0 Samuel Silalahi (36), 4-0 Herman Stengel (44), 5-0 Marko Farji (75)
Vårt lag: Frank Stople - Sondre Fosnæss Hanssen, Gustav Valsvik, Fredrik Kristensen Dahl - Fabian Holst-Larsen, Kreshnik Krasniqi, Herman Stengel, Logi Tómasson - Marcus Mehnert, Elias Melkersen, Samuel Silalahi.
Innbyttere: Yves Vaage 45 min. for Gustav Valsvik, Jonas Therkelsen 45 min. for Fabian Holst-Larsen, Andreas Heredia-Randen 45 min. for Kreshnik Krasniqi, Eirik Ulland Andersen 45 min. for Herman Stengel, Marko Farji 45 min. for Marcus Mehnert, Fredrik Ardraa 45 min. for Elias Melkersen og Jesper Taaje 30 min. for Fredrik Kristensen Dahl.