Lindquist forlenger kontrakten

Christopher Lindquist signerer ny kontrakt med Godset. Samtidig forlenger han låneoppholdet i Florø ut sesongen.

Annonse:

Forsvarsspilleren Christopher Lindquist (21) ble før denne sesongen lånt ut til Florø i OBOS-ligaen, en avtale som i utgangspunktet hadde varighet til 21. juli. Etter å ha levert en god vårsesong har vi nå blitt enige om å forlenge denne låneavtalen ut inneværende sesong, en avtale alle tre parter er godt fornøyd med.

Vi er også enige med drammensgutten om en ny kontrakt ut 2018-sesongen.

Lindquist har gjort det godt for Florø i OBOS-ligaen i år. Her under bortekampen mot MIF, som Florø vant 4-2.
Lindquist har gjort det godt for Florø i OBOS-ligaen i år. Her under bortekampen mot MIF, som Florø vant 4-2.

– Utviklingen min har vært bra i Florø, så det føles bra å spille her ut sesongen. Jeg trenger spilletid, og engasjementet rundt klubben er bra her, forteller Lindquist til godset.no, som naturligvis er strålende fornøyd med å forlenge avtalen med klubben i sitt hjerte.

Christophers store drøm har alltid vært å spille seg inn på Strømsgodset. Den flotte utviklingen i Florø betyr at den drømmen lever videre for gutten som har gått gradene i klubben fra han var 5-6 år.

- Christopher viser i praksis hvor verdifulle slike låneopphold kan være for unge spillere med gode holdninger. Han har jobbet knallhardt i Florø og utviklingskurven er veldig positiv. Derfor har vi valgt å forlenge kontrakten. Nå ser vi frem til å følge prestasjonene hans videre utover høstsesongen, sier sportssjef Jostein Flo.

Før vår bortekamp mot Molde for to uker siden var Christopher Lindquist hjemme i Drammen under ferien i OBOS-ligaen, og deltok på et par treninger med oss. Der fikk han positive tilbakemeldinger fra trenerteamet, som er godt fornøyd med utviklingen han har hatt etter fast spill i OBOS-ligaen i vårsesongen.

Vi ønsker Christopher Lindquist lykke til i høstsesongen for Florø, og gleder oss til han igjen blir en del av vår A-stall når spillerne samles igjen i januar for oppkjøringen til neste sesong.

Annonse fra Eliteserien: