Lillestrøm sterkest på Åråsen

Lillestrøm var best i det meste på Åråsen og vant 4-1 etter hat-trick av Thomas Lehne Olsen.

Det første skremmeskuddet fra hjemmelaget kom allerede etter 30 sekunder da Lehne Olsen satte ballen i stolpen. Etter syv minutter hadde LSK produsert ytterligere to store sjanser og gultrøyene fortsatte å presse Godset bakpå.

21 minutter var spilt da Lillestrøm tok ledelsen. Forsvarsspillet til Strømsgodset var alt annet enn pålitelig og Thomas Lehne Olsen fikk en enkel jobb med å sette inn 1-0 for nærmest blank kasse.

Vi hang i tauene inn mot pause og dessverre raknet det helt de siste minuttene av 1. omgang. Først doblet Lehne Olsen etter at Morten Sætra mistet ballen i feltet på corner og Lehne Olsen prikket ballen i hjørnet. Som om det ikke var nok satte Gjermund Åsen opp Vetle Dragsnes som styrte inn 3-0.

Strømsgodset slet med både struktur og presisjon og ledelsen til Lillestrøm kunne vært enda større etter de første 45 minuttene.

16 minutter ut i 2. omgang rotet vi det til igjen og Thomas Lehne Olsen fullførte sitt hat-trick alene med Morten Sætra. Strømsgodset kom noe mer med mot slutten av kampen og Johan Hove satte inn reduseringen fire minutter før slutt.