Marcus Pedersen og Håvard Lilleheie

Lilleheie besøker Godset-podden

Håvard Lilleheie gjester podcasten for å snakke om sine forventninger foran sesongen - og en hel del annet snacks.

Annonse:

Komikeren og programlederen er en av Norges aller mest profilerte Strømsgodset-supportere. Det har Stord-fødte Håvard vært helt siden han flyttet til Solbergelva som 14-åring. I podcasten forteller Håvard om hvordan det hele startet - og ikke minst hvordan interessen har utviklet seg.

Med stor entusiasme og innlevelse forteller Håvard om hvilke forventninger han har til årets sesong. 45-åringen tror rett og slett at Strømsgodset kan ha noe stort på gang i 2018. Men han tror klubben kan få et dilemma til sommeren.

SIF er nå inne i klubbens andre storhetsperiode gjennom historien, men Håvard husker godt hvordan det var da SIF nærmet seg avgrunnen på midten av 2000-tallet. Kontrastene er enorme til det vi opplever i dag.

Håvard Lilleheie er som kjent konferansier på lørdagens KICK OFF, og dette er naturligvis noe vi setter av tid til å prate om. Håvard har ledet dette showet i så mange år at han simpelthen har kommet ut av tellingen. Men det stopper han ikke fra å glede seg like mye hvert eneste år.

Denne sesongen er det særdeles tidlig seriestart og den mest solide vinteren vi har hatt på mange år. Det byr på utfordringer, og podcast-panelet er klar i talen om hva de mener om dette. Bør de som bestemmer i norsk toppfotball lytte mer til fansen når de setter opp terminlisten eller skal sportslige hensyn trumfe alt? Dette er spørsmål vi stiller i podden. Og faktisk også svarer på.

Ut over disse temaene blir det selvsagt en og annen artig historie. Og Håvard Lilleheie får igjen anledning til å hylle sin store helt Øyvind Storflor.

Hele sendingen kan selvsagt lastes med i såvel iTunes som SoundCloud. Vi anbefaler som alltid å abonnere på Godset-podden slik at du på den måten får varsler hver gang vi har en sending på lufta. 

Annonse fra Eliteserien: