Liker responsen fra spillerne

I Bjørn Petter Ingebretsens første kamp som midlertidig hovedtrener fikk vi allerede en tydelig effekt. BP likte det han så av gutta.

- Jeg synes vi gjorde en god kamp. Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen, men ikke helt fornøyd med ett poeng. Jeg synes vi fortjente alle tre, sier Bjørn Petter.

Etter han overtok som midlertidig hovedtrener fra torsdag har BP gjort små justeringer. Han har forenklet en hel del og lagt om til 4-3-3. Han har  brukt dagene godt og gjennomført samtaler med alle spillerne i stallen for å avklare hvilke forventninger man har til hverandre.

BP takket de tilreisende etter kampen. Foto: Digitalsport
BP takket de tilreisende etter kampen. Foto: Digitalsport

Og det er helt tydelig at arbeidet har gitt en effekt. En såkalt BP-effekt.

Søndag kveld leverte Godset den beste bortekampen i Eliteserien siden 4-1 seieren mot Vålerenga. Det var en god bekreftelse å få for en gjeng som har slitt med selvtilliten. Nå var plutselig spillegleden tilbake i laget.

- Jeg føler dette er begynnelsen på noe veldig bra. Jeg liker responsen fra gutta og nå skal vi fortsette å bruke tiden godt fremover. Vi skal trene på de samme tingene, vi skal utvikle oss og vi skal ha glede i det vi gjør, sier BP.

Signalene etter kampen gikk på at spillerne synes det var gøy å spille og de slapp seg løs ute på banen. Det er helt avgjørende for å kunne få ut potensialet – både enkeltvis og som kollektiv.

BP benyttet også anledningen til å takke de tilreisende for støtten. GodsetUnionen stilte sterkt på Sør Arena og viste at de står bak laget.

- Imponerende oppmøte på en bortekamp. Vi setter utrolig stor pris på støtten. Det betyr mye for klubben, sier BP.

Annonse fra Eliteserien: