Like muligheter - på og utenfor banen

Ukas bærekraftmål er mål 10 - mindre ulikhet! Sammen med Betonmast skal vi jobbe for mindre ulikhet i arbeidslivet. Vi starter før kampen mot Viking med å inspirere jenter til å tenke utradisjonelt når de skal velge karriere.

Annonse:

Noen timer før kampen på søndag samler vi en god gjeng jenter og damer på Marienlyst Ungdomsskole for en inspirasjonsdag. Målet er å signalisere at jenter skal ha like muligheter, både på banen og i yrkeslivet. Vi ønsker å inspirere flere jenter til å tenke utradisjonelt når det gjelder yrkesvei og karriere.

Fyldig program fra scenen

På scenen skal tidligere håndballspiller Linn-Kristin Riegelhuth Koren lede seansen på 1 1/2 time. Av innslag kommer blant annet Strømsgodsets damelag, Synne Vo skal synge, Elisabeth Lohk skal holde et inspirasjonsinnlegg, vi får besøk av flere jenter som jobber i manndominerte bransjer, og bedrifter fra byggebransjen skal holde innlegg.

Det serveres mat, kaffe og god underholdning, med andre ord en perfekt oppladning til kampen mot Viking. 

Vi gleder oss til å være med å inspirere flere jenter til å tørre å tenke annerledes. Hele arrangementet koster kr. 50,- Prisen inkluderer kampbillett til SIF-VIKING.

Arrangementet starter kl. 15:00 på Marienlyst Ungdomsskole

Billett kjøpes her.

DT_Inspirasjonsdag_980x300.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: