Leifsson til Danmark

Ari Leifsson (25) fortsetter karrieren i danske Kolding IF.

Annonse:

Foto: Christoffer Andersen / NTB

Ari Leifsson kom til Strømsgodset fra moderklubben Fylkir som 21-åring foran 2020-sesongen, og har siden den gang spilt 70 kamper og scoret to mål for klubben. Kontrakten til den islandske midtstopperen løp ut ved årsskiftet, og det er nå klart at Ari fortsetter karrieren i Kolding IF i dansk 1. divisjon.

- Vi ønsket gjerne å ha med Ari videre, men har samtidig full forståelse for at spillere som ikke får nok spilletid ikke er fornøyd med sin egen situasjon. Sånn er fotballen. Vi har stor respekt for Ari, og valget hans om å dra videre til en klubb hvor utsiktene for spilletid er større, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo.

- Ari har vært en viktig bidragsyter for oss gjennom sine fire år i Strømsgodset, og har vært en fin person å ha i klubben og i spillergruppa. Vi ønsker ham alt godt videre i karrieren, fortsetter Flo.

Ari selv har også skrevet en avskjedshilsen til Strømsgodset og våre supportere:

It’s been an honor playing for Godset and the fans for the past four years. I want to say thanks to all my teammates, staff and fans who welcomed me to Drammen from day one.

I have made some great memories and friends during these past years that I will keep on cheerishing. Takk for alt og heia Godset 💙

Vi takker Ari for innsatsen i Strømsgodset og ønsker masse lykke til videre!

NTB_yRIxVa61ebc-2.jpg
Ari Leifsson etter å ha scoret matchvinnermålet i bortekampen mot Stabæk i juli. Foto: Geir Olsen / NTB
Annonse fra Eliteserien: