Legendesamling på Folkeveggen

De har skapt de største triumfene og stolteste øyeblikkene i klubbens historie. De er helter og legender til evig tid. Og de får alle navnet sitt på Folkeveggen.

Annonse:

Den siste måneden har vi opplevd et fantastisk engasjement rundt Folkeveggen. I skrivende stund er det solgt utrolige 3200 steiner.

Blant disse er noen av de største heltene og mest betydningsfulle personene i Strømsgodsets stolte historie. Det er legender fra ulike epoker som har vært med å skape arven som vi nå forvalter videre. De har gjort Strømsgodset til det klubben er i dag og vi er veldig glade for at de samles på Folkeveggen. Det er noe vakkert og symbolsk over det hele.

Noen av heltene er ikke lenger blant oss. Som Einar Larsen, Fritz Hansen og Inge Thun. Her har etterkommerne kjøpt stein for å hedre deres minne. Det er en flott og rørende gest. Steinar Pettersen og Tor Alsaker Nøstdahl, to av de aller største legendene, er fremdeles aktive i SIF-miljøet og bautaer i klubbens historie. De skal naturligvis få hedersplasser på Folkeveggen. Det samme gjelder helten fra cupfinalen i 1991 - Odd Johnsen.

Noen av heltene er fortsatt aktive i Strømsgodset og til de grader med. Som Jostein Flo og Lars Vilsvik. De var tidlig ute og kjøpte hver sin stein på veggen.

Noen av heltene har reist videre på sin ferd. Som Ronny Deila, Martin Ødegaard og Øyvind Storflor. Men de har alle kjøpt stein på Folkeveggen. Fordi tiden i Strømsgodset gjorde noe med dem og Strømsgodset har fortsatt en plass i hjertene deres.

Det er flere tidligere spillere som har kjøpt stein og det er naturligvis svært gledelig. Som Peter Kovacs, Alexander Aas, Glenn Andersen, Tokmac Nguen, Amahl Pellegrino, Anders Ågnes Konradsen, Gustav Valsvik, Adam Larsen Kwarasey og Eirik Ulland Andersen. For å nevne noen. De har ikke glemt tiden sin i Drammen og vi setter stor pris på støtten.

De fleste av dagens A-lagsspillere har også kjøpt stein på veggen, det samme gjelder trener Henrik Pedersen. Det er fantastisk gledelig og viser at vi står sammen i Strømsgodset i denne spesielle tiden.

#JegErMed 

Annonse fra Eliteserien: