Lanserer fotballstrikk

Vi er anbefalt å holde oss mest mulig hjemme i disse dager for å begrense spredningen av covid-19. Det kan være en fin anledning til å delta på Eliteseriens egen strikkekonkurranse. Kan du lage Norges kuleste supportergenser? Les mer om konkurransen her

Annonse:

Covid-19 legger sin begrensninger på hverdagen som fotballsupporter. Vi er anbefalt å holde oss mest mulig hjemme, og de færreste får tilgang til å gå på stadion. Det gjør at de fleste supportere må være hjemmesupportere denne sesongen. Eliteserien med sine ligapartnere ønsker derfor å aktivere hjemesupporterne ekstra på tampen av året med kampanjen "Strikk for klubben i ditt hjerte".

Prosjektet kickstarter med en tegne- og strikkekonkurranse hvor publikum skal kåre klubbens fineste klubbgenser og tilbehør. I etterkant tilgjengeliggjøres oppskrifter for alle klubbene og publikum oppfordres til å strikke sitt klubbtilbehør til bruk på stadion i 2021. 

Slik foregår konkurransen

Du velger selv om du ønsker å benytte en av de ferdige designmalene under, tegne egne tegninger eller ta bilde av allerede ferdig strikket supporterutstyr.

For å delta i konkurransen må man sende inn ett av følgende:
  • Tegning eller designforslag på genser, skjerf, sitteunderlag eller lue
  • Bilde av ferdigstrikket genser, skjerf, sitteunderlag eller lue
Frist:

31. Januar 2021

Opplasting av bilde eller designfil:

Opplasting av ferdig bilde eller fil gjøres her

 

Strikk for klubben i ditt hjerte
Strikk for klubben i ditt hjerte

Kåring av vinnere:

Strømsgodset vil kåre det fineste forslaget i hver kategori (genser, lue, sitteunderlag og skjerf). Vinneren i hver kategori blir med i en nasjonal finale mot alle andre klubbene i Eliteserien. Her vil det gjennomføres en avstemming i regi av Norsk Toppfotball for å kåre ligaens kuleste strikkeeffekter.

Premie:

Alle som sender inn bidrag er med i trekningen av flotte supportereffekter fra Strømsgodset. Klubbvinnerne i hver kategori får sitt design som ferdig utviklet strikkeoppskrift samt et gavekort på kr. 500,- og sesongkort for 2021-sesongen. Hovedvinnerne i ligaen får i tillegg gavekort på kr. 2000,- og sesongkort til hele familien

Rabatt på garn:

Alle som deltar i konkurransen får 20% rabatt på hoy.no ved å bruke rabattkode FOTB2020

Annonse fra Eliteserien: