Lånes ut til Kristiansund

Strømsgodset er enige med Kristiansund om en utlånsavtale for Christopher Lindquist (23) frem til sommeren.

Annonse:

Flere klubber har vist interesse før 23-åringen fra Gulskogen, men da KBK kom på banen var han ikke sen med å takke ja. Det først og fremst et ønske om å spille kamper på høyest mulig nivå som gjør at sidebacken nå flytter til Nordmøre frem til sommeren.

- Vi har mange gode backer i Strømsgodset og det er tøff konkurranse om plassene. For Lindquist er det viktig med spilletid og derfor er det en god løsning for alle parter at vi fikk i stand denne utlånsavtalen til sommeren. Vi ønsker Christopher lykke til i KBK, sier sportssjef Jostein Flo.

Lindquist spilte 12 kamper for Godset forrige sesong, primært som høyreback. Denne vinteren har han blitt matchet mest på venstrebacken.

Lindquist satte seg på flyet til Kristiansund søndag morgen og gikk rett inn i troppen som møter Aalesund i treningskamp. 23-åringen ser frem til utlånsperioden. I KBK blir han for øvrig lagkamerat med tidligere Godset-spillerne Flamur Kastrati og Kristoffer Hoven.

- Kristiansund har en spillestil som passer meg bra og jeg gleder meg til å komme i gang. Det er viktig for meg å spille førstelagsfotball slik at jeg utvikler meg videre og mulighetene for det er nok større i KBK enn Godset akkurat nå, sier Lindquist.

I 2017 hadde han et vellykket utlån i Florø. Lindquist håper på samme effekt denne gangen.

Annonse fra Eliteserien: