Lånes ut til Fram Larvik

Midtstopper Arnar Thor Gudjonsson lånes ut til 2. divisjonsklubben Fram Larvik frem til sommeren.

Annonse:

19-åringen fra Gulskogen er vaskeekte Strømsgodset-gutt og har spilt hele sin barne- og ungdomsfotball hos oss. Arnar signerte sin første proffkontrakt for to år siden og har siden den gang fått med seg flere kamper på G18-landslaget.

Arnar har hatt de siste sesongene hatt sin kamphverdag for Team SIF i 3. divisjon, men nå er det ønskelig at unggutten får matching på høyere nivå.

- Det er viktig for Arnar sin videre utvikling at han får spille regelmessig førstelagsfotball på høyere nivå enn 3. divisjon. Nå får han muligheten hos Fram Larvik, i første omgang frem til sommeren, og så gjør vi en videre vurdering etter det, sier sportssjef Jostein Flo.

Arnar Gudjonsson ser frem til en utlånsperiode på nivå tre og midtstopperen er allerede i gang å trene med sin nye klubb.

- Jeg føler det er riktig for meg å få en høyere matching i kamparenaen og spille A-lagsfotball. Fram har et ungt og sultent lag som vil mye og derfor mener jeg dette er rett for meg til å ta det neste steget, sier 19-åringen.

Det er flere spillere i stallen som er aktuelle for utlån inn mot seriestart og da primært i Obosliga-klubber eller 2. divisjon.

- Vi ser at unge spillere ofte vokser på utlån gjennom de erfaringene de gjør seg der og det er et viktig skritt på veien til å bli Eliteserie-spiller for Strømsgodset. Vi får gode svar på hvem som plukker opp hansken og er klare til å ta det neste steget, sier Flo.

Annonse fra Eliteserien: