Lånes ut til Florø

Daniel Kubrom Hamde (18) lånes ut til Florø i PostNord-ligaen.

Annonse:

Midtstopperen fra Fjell skal kom til oss som like før han fylte 14 år i forkant av 2017-sesongen, og har siden den gang gått gradene i vår utviklingsavdeling. Som sisteårs guttespiller i 2019 noterte han seg for fire kamper for G16, åtte kamper for juniorlaget og sju kamper for Team SIF i 3. divisjon.

I den spesielle fjorårssesongen, og i årets oppkjøring, har han trent regelmessig med A-laget. For å ta nye steg som spiller er 18-åringen avhengig av matching på høyest mulig nivå, og de neste månedene blir det som 2. divisjonsspiller i Florø.

Utlånet gjelder i første omgang frem til sommeren.

Ved å gå på utlån fra Strømsgodset til Florø tar han samme veien som Christopher Lindquist, Sebastian Pedersen, Matias Finnestrand og Mathias Gulliksen alle har gjort tidligere. 

- Daniel er i en alder der han vil ha godt av å spille førstelagsfotball på så høyt nivå som mulig. Vi har et godt forhold til Florø som har vist at de er flinke til å utvikle spillere, og vi tror det er riktig for utviklingen til Daniel å gå på utlån dit nå, sier sportssjef Jostein Flo.

Strømsgodset ønsker Daniel Hamde lykke til i Florø.

Annonse fra Eliteserien: