B79E2403-727F-4858-90EF-BF0ABA5145D3

Kristensen Dahl klar for SIF

Fredrik Kristensen Dahl (24) har signert for Strømsgodset på en avtale på tre og et halvt år.

Annonse:

Den allsidige forsvarsspilleren kommer fra KFUM, der han har spilt de siste tre sesongene. Forrige sesong ble han ble kåret til årets spiller av klubben.

- Det er helt fantastisk å være her. Jeg er veldig stolt og takknemlig for å få denne muligheten, sier 24-åringen like etter å ha satt navnetrekket sitt på avtalen som gjør han til Strømsgodset-spiller frem til sommeren 2026.

Dahl kan bekle roller både som midtstopper og venstreback. I KFUM var han for det meste venstreback, både i fire- og fembackslinje, i sine to første sesonger - før han det siste halvannet året har blitt benyttet mer som en av tre midtstoppere. Forrige sesong var han mer eller mindre fast inventar på den venstre sidestopperen i Jørgen Isnes’ lag.

Den blide sørlendingen ble hentet av Jørgen fra Fram Larvik foran 2020-sesongen. Før det gikk han gradene i utviklingsavdelingen til Start.

Nå håper han at steget videre til Strømsgodset skal gjøre at han tar nye steg og fortsetter utviklingen han har hatt under Jørgens vinger i KFUM.

- Isnes har vært med å forme meg både som spiller og person. Jeg trives veldig godt under ham, forteller han.

Han legger også til at han er stolt over å komme til en tradisjonsrik klubb som Strømsgodset - en klubb han også har fått gode referanser på fra en av våre tidligere spillere.

- Godset er en klubb med mye historie, og jeg har fått veldig gode referanser fra blant annet Lars-Jørgen (Salvesen), som utelukkende sa gode ord om klubben.

- Sett utenifra ser det ut som en fantastisk klubb med gode supportere i en fin by. Jeg gleder meg til å komme i gang i Strømsgodset og Drammen, avslutter Fredrik.

Vi ønsker Fredrik Kristensen Dahl hjertelig velkommen til Strømsgodset!

Annonse fra Eliteserien: