Kreshnik ute for sesongen

Kreshnik Krasniqi mister dessverre resten av sesongen etter en avrivning i fremre korsbånd. Vi ønsker Kreshnik god bedring og lykke til med rehabiliteringen.

Annonse:

Skaden oppstod i en U21-landskamp for Kosovo tidligere i juni. Undersøkelser både i Kosovo og etter at han returnerte til Norge har vist at korsbåndsskaden er såpass alvorlig at Kreshnik er ferdigspilt for sesongen. Standard opptreningsperiode for denne type skade er 9-12 måneder.

Først og fremst er dette trist for Kreshnik, som har vært i fin utvikling og tatt steget til å bli en fullverdig eliteseriespiller. For en drøy måned siden resulterte dette i en kontraktsforlengelse ut 2024-sesongen. 

- Det er fryktelig tungt å få en sånn skade, men det er del av det å være fotballspiller. Jeg får ikke gjort noe annet enn å gjøre det jeg kan for å slå tilbake enda sterkere, sier Kreshnik selv etter å ha overvært tirsdagens trening på Årbogen.

Skaden kom mot slutten av kvalifiseringskampen mot Andorra. Tidligere i kampen scoret han sitt første landslagsmål for Kosovo.

- Det er kjedelig å ikke kunne fortsette å bidra på banen fremover, men jeg ser fremover og skal bidra så godt jeg kan for laget og klubben på alle måter jeg kan, fortsetter «Kresh».

Nå er han godt i gang med å trene seg opp til å være godt rustet for operasjon, som man ønsker å gjennomføre i løpet av kort tid. Deretter starter jobben med å gradvis bygge seg opp igjen.

Den samme jobben som han måtte ta etter en lignende skade like etter å ha kommet til Strømsgodset foran 2017-sesongen. Den gangen slo han knallhardt tilbake og leverte en svært god sesong for Team SIF året etter.

- Til tross for at han kun har rukket å bli 21 år har Kreshnik vært gjennom mye i sin karriere. Han har mentaliteten som sin største styrke, og vi er ikke i tvil om at han kommer seg gjennom denne skaden også, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo.

Hele Strømsgodset ønsker Kreshnik riktig god bedring. Nå skal vi bidra med det vi kan for å ta best mulig vare på ham under skadeperioden og hjelpe han tilbake på banen.

Annonse fra Eliteserien: