Kreshnik forlenger ut 2024

Kreshnik Krasniqi har forlenget kontrakten sin med Strømsgodset med ytterligere to år.

Annonse:

- Kreshnik har bra innstilling, setter store krav til seg selv og legger lista høyt. Han er en som har det vondt når han ikke spiller. Den siste tiden har han også tatt store steg, og han vokser stadig. Han er en lovende spiller med gode ferdigheter som vi tror kan nå langt, og vi er godt fornøyd med å få på plass en ny avtale med han, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo om forlengelsen med 21-åringen.

- Jeg har forlenget avtalen fordi det er noe jeg har lyst til å gi tilbake til klubben. Nå har jeg hatt en fin periode fra i fjor, i en klubb der jeg føler jeg kan utvikle meg videre. Strømsgodset er et godt sted for meg å være akkurat nå, sier Kreshnik etter å ha satt navnetrekket sitt på en avtale ut 2024 med Strømsgodset.

Kreshnik kom fra Hønefoss til vårt rekruttlag foran 2016-sesongen, og er nå inne i sin sjuende sesong i Strømsgodset. Han har lenge vært å regne som en lovende midtbanespiller, og har vært på en rekke radarer helt siden han debuterte i OBOS-ligaen for Hønefoss allerede som 14-åring.

Den nå 21 år gamle midtbanespilleren fra Heradsbygda utenfor Hønefoss har etter flere år som stortalent nå gjort fullblods eliteseriespiller av seg.

Etter å ha fått debut på øverste nivå og fem innhopp i 2020-sesongen ble kontrakten med Strømsgodset forlenget ut 2022 i mars i fjor.

- Det å spille seg inn på laget her er en utfordring, men det er en utfordring jeg føler meg klar for. Jeg vil kjempe om en plass i elleveren hver uke og få gjennombruddet mitt, sa Kreshnik den gangen.

IMG_8521 2.jpg

I fjor ble det 23 kamper på den kosoviske U21-landslagsspilleren, derav ti kamper fra start. I september startet han sin første kamp i Eliteserien, og han gjorde for alvor den venstre indreløperplassen til sin egen utover høsten, der han var i startelleveren i sju av de siste åtte kampene. Et aldri så lite gjennombrudd for Kreshnik, som nå i høyeste grad kjemper om en plass i startelleveren hver uke.

- Det er alltid deilig som spiller å ta det steget. Det gjør noe med deg både som menneske og fotballspiller. Man får selvtillit, og det hjelper for å prestere videre, og ta neste steg. Det er en deilig følelse, og det er også en av grunnene til at jeg ønsket å forlenge kontrakten.

Også denne sesongen har Kreshnik vært et jevnlig innslag i vår startellever, og i seks av årets sju første kamper har han vært en av trenerteamets elleve utvalgte.

Han var også sterkt delaktig i at vi tok oss videre til semifinalen i cupen da han scoret kampens to første mål i 4-0-seieren over Sandnes Ulf.

- Man kan forvente av meg at jeg kommer til å være en dynamisk og målfarlig spiller. Jeg vil komme meg oftere inn i boks, og bruke kvalitetene mine der. Jeg vil være en spiller som skaper ubalanse hos motstanderen, samtidig som jeg tilfører laget en defensiv jobb, og setter laget foran meg selv.

Se hele intervjuet med Kreshnik i forbindelse med forlengelsen her.

Annonse fra Eliteserien: