Kraftig økning på familietribunen

Gjennom hele fjorårssesongen så vi et solid oppmøte på familietribunen på felt H. Sesongkortsaglet så langt på tribunen er over doblet siden i fjor.

Annonse:

Familietribunen på felt H har etablert seg som et yrende felt med masse barn og god stemning. I flere kamper har man også fått til en duell mellom barna på familiefeltet og GodsetUnionen, til glede for begge parter.

Nye grep på familietribunen

Felt H har gunstige priser for familier, nærhet til kiosk og toalett, og lett adkomst inn på stadion.

— Signe Rismyhr Engelund, SIF
Nå ser vi at flere og flere velger å se kampene fra felt H. I tillegg til god stemning og mange barn har felt H gunstige priser for familier, nærhet til kiosk og toalett, og lett adkomst inn på stadion. Med andre ord et ypperlig felt for de som har med barn på kamp. Nå gjør vi ytterligere grep for å gjøre familiefeltet attraktivt

- Nytt av året er at vi har holdt av et område nederst på felt H hvor alle barn som ønsker det kan stå sammen, uavhengig av hvor på feltet du har plass. Slik sett kan du stå sammen med venner og andre barn i front, mens foreldrene sitter bak. I tillegg planlegger vi på flere av kampene å sammen med SnackZone grille utenfor kiosken, for å kunne tilby et enda mer utvidet mattilbud, sier leder for privatmarked og media, Signe Rismyhr Engelund

Vi har de siste årene opplevd flere og flere barn på våre kamper og ønsker å gjøre det så attraktivt som mulig å komme på stadion også for de yngre. Derfor håper vi familiefeltet fortsetter å øke i årene som kommer.

  • Sesongkort på familiefeltet koster kr. 500 for barn og kr. 1600 for voksen.
  • Abonnement på familiefeltet koster det kr. 49 i måneden for barn og kr. 149 i måneden for voksne.

Sesongkort og abonnement kjøper du her

Skjermbilde 2020-02-24 kl. 10.50.34.png

 

Annonse fra Eliteserien: