Kovacs takker for seg

Peter Kovacs forlater Strømsgodset etter et år som samfunnskontakt og spillerutvikler i utviklingsavdelingen. Vi ønsker Peter lykke til videre.

Annonse:

Årsaken til at ungareren ikke går løs på en ny sesong i klubben er et ønske om å jobbe fulltid som trener, noe vi per nå ikke har mulighet til å tilby ham i Strømsgodset. Det siste året har Peter vært kombinert spillerutvikler i U-avdelingen og samfunnskontakt, der oppgavene har vært rettet mot Gatelaget og Blåtimen. Den tidligere toppspissen har gjort en dedikert jobb på begge fronter.

- Det har vært et flott år og en glede å bli kjent med Peter. Både som samfunnskontakt og spillerutvikler har Peter vært dønn pålitelig og gjort en flott jobb for klubben. Vi håper han fortsetter utviklingen som fotballtrener og leder og i fremtiden blir en kjemperessurs for norsk fotball. Vi takker han for bidraget i 2018 og ønsker lykke til videre, sier leder for utvikling og samfunn, Lage Sofienlund.

Peter Kovacs la opp som spiller i fjor for å starte en ny karriere i Strømsgodset. Han signerte med det sin tredje avtale med klubben. I løpet av denne perioden har det åpenbart seg at han ønsker å satse på trenerrollen.

- Jeg trivdes godt med samfunnsarbeidet i Godset. Det er et flott tiltak og en veldig fin erfaring for meg. Men jeg ønsker å utvikle meg til å bli en bedre trener og da må jeg være mest mulig på feltet. Jeg har nå fullført UEFA B-kurset og vil gjerne jobbe 100 prosent med trenergjerningen. Dessverre var det ikke muligheter for det i Godset nå og det har jeg selvsagt forståelse for, sier Kovacs.

- Jeg takker klubben for at de ga meg muligheten. Jeg har hatt et fint år og lært mye. Jeg håper jeg vil få muligheten til å komme tilbake hit ved en senere anledning. Jeg vil alltid ha et tett og nært forhold til Strømsgodset, sier mannen som scoret 73 mål på 152 kamper og ble seriemester med klubben i 2013.

Annonse fra Eliteserien: