Kona er hans største inspirasjon

Hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen er gjest i den første podcasten etter ferien.

I forrige uke signerte BP på avtalen som gjør ham til hovedtrener ut 2020 - og forhåpentligvis mange år fremover. Da var det helt naturlig å ha BP som gjest i den første podcasten etter ferien.

I sendingen prater vi om hvordan Bjørn Petter jobber som trener, om måten han var med å skape det som i dag er blitt en tydelig identitet for klubben - både på og utenfor banen. Det er denne identiteten som BP nå er satt til å forvalte og det er en oppgave og et ansvar han tar på største alvor.

I podcasten forteller BP om hvilke virkemidler han tar i bruk for å skape en prestasjonskultur i Strømsgodset. Bjørn Petter er opptatt av tillit, trygghet og trivsel, men han er samtidig opptatt av å sette tøffe krav til spillerne.

Strømsgodset har vunnet store triumfer og opplevd stor suksess de siste 10 årene. I hele denne perioden har BP hatt en sentral rolle. Han vet årsaken til fremgangen og hvorfor vi har hatt enkelte nedturer de siste årene. Han vet hva Strømsgodset skal være og hvordan vi skal jobbe i årene som kommer. I podden kommer BP med noen ærlige refleksjoner rundt nettopp dette.

51-åringen kommer også med en hyllest til kona Åse Kortgaard Ingebretsen som er BPs store inspirasjon og forbilde.

Hele Godset-podden ligger tilgjengelig i iTunes, SoundCloud og nå også Spotify.

Annonse fra Eliteserien: