Komfortabel seier mot Grorud

Mos og Sebastian Pedersen scoret målene da Grorud ble slått 2-0 i LSK-hallen. Her er kampreferatet.

Det var ikke all verdens som skjedde de første 45 minuttene. Det hele kan karakteriseres som en relativt jevnspilt og nokså kjedelig omgang, uten de helt store sjansene. Etter 16 minutter tok Strømsgodset føringen ved Mos. Målsniken fortsatte der han slapp i fjor og avsluttet et fint SIF-angep. Mos jaktet flere mål i 1. omgang, men måtte nøye seg med det ene.

Strømsgodset slet med å få hurtig nok balltempo og presisjonen var heller ikke god nok. Litt typisk første treningskamp. 2 divisjonslaget forsøkte å straffe oss på noen overganger, men klarte ikke produsere store nok sjanser. Morten Sætra måtte ut i full strekk ved én anledning, men den situasjonen ble avblåst for offside.

Se intervju med debutantene Halldor Stenevik og Viljar Myhra her:

De siste 45 minuttene var betraktelig bedre, med færre touch, flere bevegelser og høyere balltempo. Sebastian Pedersen scoret på sitt første spark på ballen etter en stygg feil i Grorud-forsvaret. Vår unge spiss var iskald og plasserte ballen helt nede i hjørnet.

Se intervju med Sebastian her:

Sebastian ble noe senere spilt fri alene mot mål, men ble felt av en Grorud-forsvarer. Det påfølgende frisparket fra Hasan Duman hadde fin retning, men ble stoppet av muren. Strømsgodset dominerte nesten hele 2 omgangen og kom til flere halvsjanser.

Grorud på sin side våknet litt mot slutten. Ti minutter før slutt reddet Viljar Myhra glimende ved to anledninger. Spesielt den første som han avverget helt oppe i krysset på et hardt skudd holdt høyt nivå. Moro at Viljar viser hva han er god for allerede i sin første opptreden.

Dermed ble det seier 2-0 i årets første kamp.

Se intervju med Bjørn Petter Ingebretsen her:

SIF-Grorud 2-0 (1-0)
LSK-hallen: 50 tilskuere
Mål: 1-0 Mos (16), 2-0 Sebastian Pedersen (46
Laget i 1. omgang: Morten Sætra – Lars Vilsvik, Jakob Glesnes, Mounir Hamoud, Christopher Lindquist – Halldor Stenevik, Johan Hove, Henning Hauger, Kreshnik Krasniqi – Amahl Pellegrino, Mustafa Abdellaou
Laget i 2. omgang: Viljar Myhra – Tor Kristian Økland, Lars Sætra, Kristian Novak, Jonathan Parr – Andreas Hoven, Martin Rønning Ovenstad, Mathias Gjerstrøm, Hasan Duman – Kot Chol Nguen, Sebastian Pedersen.