Aleksander Biermann Stenseth, Team SIF mot Eidsvold Turn

Knallsterk borteseier mot Molde

Strømsgodset G19 slo Molde på søndag og sikret seg dermed avansement til åttendedels-finale i Nasjonal CL Liga.

- Vi visste på forhånd at ett poeng ville være nok til å sikre oss plass i høstens sluttspill. Det er travelt med kamper nå og flere av spillerne hadde dagen før vært gjennom bomturen til Bergen, hvor flyet måtte returnere og nødlande på Gardermoen, sier trener Øyvind Thorsen før kampen.

_A7R1118 web Junior Spiller
Thorsen trener vårt G19-lag.

Godset tok ledelsen

Det skulle heldigvis ikke bli bomtur denne gangen. Allerede etter 5 minutter åpner Noah Molvær Antonsen målkontoen etter strålende angrepsspill. Molde utligner kort tid etter på en kontring, men derfra og ut omgangen kontrollerer vi kampen, spiller god angrepsfotball og går opp i 2-0 ved Aleksander Stenseth.

Stenseth liker seg mot Molde

"Molde-dødaren", Stenseth, følger på med sitt femte mål på to møter med Moldenserne i starten av andre omgang. Vi har på det tidspunktet et så godt tak på kampen at det hele synes avgjort, men også denne gangen tillater vi Molde å redusere. På 3-2 er det atter spenning i kampen. Den punktere Adrian Hjelvik med et raid som inneholdt både ei fin luke og en rolig avslutning.

_A7R1132 web Junior Spiller
Aleksander Stenseth har nå fem mål på de siste to kampene mot Molde.

Johnsen til sykehus

En nedtur skulle vi allikevel få i sluttminuttene. Vår eminente keeper, Jørgen Johnsen, pådro seg kraniebrudd i en duell i feltet og måtte bli natten over på sykehus i Molde. Han er nå klarert for hjemreise, men vil nok være borte fra fotballen en periode. Det er kjedelig for en spiller som har levert på et jevnt høyt nivå gjennom hele vårsesongen og er en av de viktigste grunnene til at vi nå er klare for sluttspillet i denne turneringen til høsten. Vi ønsker Jørgen god bedring!

_A7R1136 web Junior Spiller
Jørgen Johnsen har vært solid mellom stengene for Strømsgodset i år. Vi håper på en rask og god bedring for vår eminente keeper.