Årets deiligste livesending!

Vi vinner 3-0 mot Lillestrøm og er klare for den åttende cupfinalen i klubbens historie. Se sendingen for intervjuer og reaksjoner etter festkvelden.

Strømsgodset var det klart førende laget i første halvdel av kampen. Utover i omgangen kom Lillestrøm litt mer med, men lagene gikk til pause uten nettkjenning.

Det skulle ikke gå mer enn fire minutter ut i andre omgang, før Mostafa Abdellaoue sendte Marienlyst til himmels. Tre minutter senere peker dommeren på straffemerket. Mos sikkert frem og dobler ledelsen.

Som om ikke det var nok sørget samme mann for å punktere kampen fullstendig med å sette inn ekte hat-trick med sju minutter før ordinær tid. Flere mål ble det ikke og vi er med det klare for vår åttende cupfinale i klubbens stolte historie!

For en kveld, for et lag og for noen supportere!

Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen oppsummerer kampen med kaptein Jakob Glesnes i studio. Vi får også intervjuer med tremålsscorer Mos og med Martin Rønning Ovenstad som får oppleve cupfinale med sitt kjære Strømsgodset. Forrige gang i 2010, sto han med Godsetunionen som supporter!