Kjøpte finalebilletter til Bo Tobias (9)

Bo Tobias (9) var for noen uker tilbake på besøk på Marienlyst og gjorde sterkt inntrykk på spillergruppa. Så sterkt at Christopher Lindquist selv valgte å kjøpe tre cupfinalebilletter til familien.

Annonse:

9 år gamle Bo Tobias, som har slitt med sykdom de siste årene, var på besøk på Marienlyst i uka før seriekampen mot Lillestrøm, og fikk overvære en av A-lagets treninger, før han fikk være med inn på VIP-en og spise lunsj sammen med sine forbilder.

Bo Tobias fikk bli med opp på Champions Club, der han spiste lunsj med spillerne på A-laget i uka før kampen mot Lillestrøm.
Bo Tobias fikk bli med opp på Champions Club, der han spiste lunsj med spillerne på A-laget i uka før kampen mot Lillestrøm.

Før det hadde han fått en omvisning på kontoret til materialforvalter Roy-Inge Valø, som fra sin ettertraktede samling ga Bo Tobias drakta Marcus Pedersen blant annet brukte da han scoret to mål mot Vålerenga i april.

Oppe hos gutta fikk han deretter en bursdagsgave i form av en signert Godset-drakt, overrakt av Jakob Glesnes, Martin Rønning Ovenstad og Tokmac Nguen.

Senere i uka var han tilbake på Marienlyst for å overvære årets siste hjemmekamp, og sammen med faren Kai og vår samfunnskontakt Lars-Petter Eggen fikk han være med inn på VIP Corner før kamp.

Besøket på Marienlyst var stort for Bo Tobias, men gjorde også sterkt inntrykk på spillergruppa, og flere uttrykte ønske om å bidra med noe.

Christopher Lindquist tok Lars-Petter til side, og ytret ønske om å selv kjøpe cupfinalebilletter til Bo Tobias og familien. Da billettsalget satte i gang kjøpte Christopher deretter fem billetter av egen lomme, og onsdag ble tre av disse billettene overrakt hjemme hos familien.

Vil gi flere opplevelsen han selv hadde

– Da jeg var på cupfinalen i 2010 så var det en opplevelse for seg selv, og jeg vil at flere skal kunne oppleve det. Det er ikke ofte man får oppleve noe sånt. Det føltes helt naturlig for meg, og jeg kjente med en gang at jeg hadde lyst til å gi dem billetter, sier Christopher.

Bo Tobias fikk en signert Godset-drakt av kaptein Jakob Glesnes, Martin Rønning Ovenstad og Tokmac Nguen.
Bo Tobias fikk en signert Godset-drakt av kaptein Jakob Glesnes, Martin Rønning Ovenstad og Tokmac Nguen.

Besøket hjemme hos familien, da Bo Tobias ble overrasket med billettene, gjorde også et veldig sterkt inntrykk.

– Det var veldig rørende. Man kunne virkelig se at det var noen som gledet seg til cupfinale. Det er ingenting som gjør meg mer glad enn å se en liten gutt gjøre det, smiler 23-åringen.

Vår lokale sideback har altså gitt bort fem billetter han selv har kjøpt til cupfinalen – fullt og helt på eget initiativ. Det sier mye om hva slags person Christopher er, og hvor godt han går inn i rollen som et forbilde og en glimrende ambassadør for Strømsgodset.

Annonse fra Eliteserien: