KIWI Minipris forlenger

KIWI Minipris har i snart to tiår vært en av klubbens aller største og viktigste samarbeidspartnere. Norges største - og desidert beste – lavpriskjede fortsetter i SIF Lauget også i kommende sesong.

Annonse:

Espen Eriksen, ansvarlig for sponsorsamarbeid i KIWI, er klar i sin tale:

- KIWI er en stor partner med Strømsgodset, og det er vi stolte av!

- KIWI har sin opprinnelse i regionen, og vi ønsker å ta ansvar for elitefotball i vår region. Vi ser også at Strømsgodset legger ned et særdeles stort engasjement for lokalsamfunnet, med Blåtimer i skoleverket, et eget lag for rusavhengige, aktiviteter for barn og unge med økonomiske utfordringer pluss mye, mye mer. Det er viktig for oss, sier Eriksen. 

- Vi ønsker også å vise støtte til Strømsgodsets store satsing på jentene i regionen – og vi sponser derfor også Damelaget, fortsetter den engasjerte sponsorsjefen. 

KIWI har nå over 690 butikker i Norge, og over 14 000 ansatte. Det er rett og slett et eventyr. Det hele startet med en liten butikk i Hokksund, og dette gjør oss alle litt stolte. KIWI er lokale, samtidig som de er den ledende butikk-kjeden i landet.  

Markedssjef Rune Marthinsen i Strømsgodset er selvfølgelig svært lykkelig:

- Akkurat denne avtalen og denne signaturen betyr enormt. Personlig digger jeg KIWI, og de støtter også vårt samfunnsarbeid i tillegg til at de er tungt inne i toppfotballen. Jeg håper oppriktig at alle som bryr seg om Strømsgodset velger sin lokale KIWI-butikk som sin faste dagligvarehandel – hver eneste dag. Det er trygt, kjapt og billig. Du får alt du trenger på Kiwi, sier Rune Marthinsen. 

kiwi-logo.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: